Gülnar Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde mahalle içi yollarda ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gerek parke döşeme çalışmaları gerek stabilize yol bakım ve onarım çalışmaları ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

YEREL HABERLER - 03-03-2023 13:37 312 kez okundu.

Gülnar Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Gülnar’ın daha yaşanabilir ve daha rahat ulaşıma sahip bir ilçe olması hedefiyle belirlenen program dahilinde mahallelerde çalışmalarını sürdüren Gülnar Belediyesi, konforlu ve güvenli yollar yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından  Kavakoluğu Mahallesinde kilit parke taşı, bördür taşı döşeme çalışmaları, Çavuşlar Mahallesinde stabilize yol yapım çalışması ve Ayvalı Mahallesinde şarampol açma çalışması gerçekleştirildi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Gülnar Belediyesi ekiplerimiz tarafından bir yandan mahallelerde parke döşeme çalışmalarımız sürerken diğer taraftan da belirlenen yollarda stabilize yol yapım çalışmaları ve büz döşeme çalışmaları yapılarak düzenleniyor ve ulaşıma açılıyor. Vatandaşlarımıza sorunsuz ulaşım sağlamak için yollarda parke taşı döşenerek,  stabilize malzemelerle kaplama yapılarak, şarampol açılarak, tesviye, genişletme ve büz döşeme çalışmaları da yapılarak uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Böylece konforlu ve güvenli yollar sağlanarak mahalle sakinlerimizin ulaşımı rahatlıyor. Yeni yolları mahalle sakinlerimize ve Gülnar'ımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımıza belirlenen program dahilinde hızla devam edeceğiz" dedi.

 

DİĞER HABERLER
Yıldız: Size Söz Haram lokma boğazımdan geçmeyecek

Yıldız: Size Söz Haram lokma boğazımdan geçmeyecek

13-04-2024 - YEREL HABERLER

Gürtat’ın Ulukent’teki dev şarküteri mağazası açıldı

Gürtat’ın Ulukent’teki dev şarküteri mağazası açıldı

09-01-2024 - YEREL HABERLER