Şirketlerden deprem bilgilendirmesi

Bazı şirketler, Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depreme ilişkin bilgilendirme yaptı.

EKONOMİ - 06-02-2023 13:28 160 kez okundu.

Şirketlerden deprem bilgilendirmesi

Bazı şirketler, Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depreme ilişkin bilgilendirme yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamalar şöyle:

''Çemaş Döküm Sanayi A.Ş: 06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem felaketinde bağlı ortaklığımız BND Elektrik Üretim A.Ş'nin Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi sınırları içinde faaliyet gösteren Üçgen Hidroelektrik Santralı (HES) tesislerinde herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Üretim faaliyetleri devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş: 06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem felaketinde Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan üretim tesislerimizde herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Üretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş: 06.02.2023 sabahı meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diler, depremden etkilenen ve yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Deprem anında santrallerimiz devrede olup enerji üretimlerine devam etmekteydi. Depremin etkili olduğu bölgelerimizde faaliyette bulunan santrallerimizde, ilk belirlemelerimize göre herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş: 06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem felaketi işyeri merkezimizin bulunduğu Kayseri'de de etkin bir şekilde hissedilmiş olup, üretim tesislerimizde, şubelerimizde veya bayilerimizde herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Üretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.


RTA Laboratuvarları Biyolojik Ürünler İlaç ve Makine Sanayi Ticaret A.Ş:
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizi etkileyen depremin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybedenlere de Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Depremden, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi ek alanında yapımı devam eden üretim tesisimiz herhangi bir şekilde etkilenmemiştir. Her türlü destek ve koordinasyon için ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile irtibat halindeyiz. Bu zor günleri de hep birlikte dayanışma içinde atlatacağız.

Barem Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş: 06.02.2023 sabahı meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem neticesinde Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan tesisimizde önemli bir hasar meydana gelmemiş olup, ulaşımdan kaynaklı sıkıntı nedeni ile üretime bir gün ara verilmiştir. Üretime yarından itibaren (07.02.2023) aynı şekilde devam edilecektir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.''

Hibya Haber Ajansı

DİĞER HABERLER
Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

19-04-2024 - EKONOMİ

Servet Şerifoğlu: 'İnsan Sağlığı Önemli'

Servet Şerifoğlu: 'İnsan Sağlığı Önemli'

19-04-2024 - EKONOMİ