Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:18
Advert

Doğum Sonrası Karın Estetiği

Doğum Sonrası Karın Estetiği

DÜNYA
Giriş Tarihi : 16-04-2020 15:17   Güncelleme : 16-04-2020 15:17
Doğum Sonrası Karın Estetiği

 

Karın Germe

İki çocuk sahibi bir anneyim. İki çocuğumu da sezaryen ile dünyaya getirdim. İlk çocuğum dünyaya geldiğinde henüz gençtim ve kilolu değildim, herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum, hatta hızlı bir şekilde vücudum kendini toparlamıştı bile denilebilir.

İkinci çocuğuma hamile kalmam uzun zaman aldı, yaşım da ilerlemişti. Hamileliğimde tam 23 kilo almıştım. Fakat bu kiloları verirken sıkıntı yaşayacağımı hiç düşünmüyordum, her şey ilk hamilelik sonrası sürecim gibi ilerler diye tahmin ediyordum. Yanılmışım, bunu sonradan anladım.

Doğum yaptıktan sonra karnım adeta hiç doğum yapmamışım hala hamilelik aylarımdan birindeymiş gibi kalmıştı. İlk bir ay bunu önemsemedim fakat zaman ilerledikçe bu durum gözüme batar hale geldi.

Doğum sonrası karın eritme benim için tahminimden daha zor geçecekti, o belli olmuştu.

Bebeğime bakarken bir yandan da doğum sonrası karın germe hareketleri adı altındaki tüm videoları izlemeye başlamıştım bile, hatta uyguluyordum. Spor için kendime zaman yaratmaya çabalıyordum.

Fakat hiç ummadığım bir anda bir anda gerçeklerle yüzleştim. Şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki de o sinir bozucu olayı yaşamışım diyorum.

Otobüste, malum İstanbul kalabalığında ayakta kalmıştım. Ve o kulaklarımdan hiç silinmeyen cümleyi duydum : ''Abla hamile, birisi yer versin.'' Bu cümleyi hafızamdan silmek için çok zorlandım ve işin kötü yanı kimseye ben hamile değilim diyemedim, bana yer veren gencin koltuğuna yerleşiverdim.

O gece gözlerime uyku girmedi. Karar vermiştim bir doktora görünecektim. O hafta hemen bir doktor randevusu aldım ve karın estetiği ile hayalimdeki ölçülere tekrar geri dönebileceğimi öğrendim. Ameliyat gününe kadar sabırsızlıkla bekledim.

Öncelikle liposuction ile fazla yağlarımdan kurtuldum, ardından germe işlemini tamamladılar. Genel anestezi ile yapıldı. Eriyen dikişler sayesinde, dikiş aldırmak gibi bir durum söz konusu değildi.

Şimdilerde ise istediği fiziğe sahip bir kadın olarak anneliğimi yapıyorum. Kimse iki çocuk annesi olarak bu vücuda sahip olduğuma inanmıyor.

Anahtar Kelimeler

karnım sarkık, karnım sarktı ne yapmalıyım,  sezaryen sonrası karın estetiği, sezaryen sonrası karın sarkması, doğum sonrası karın germe, liposuction, karnım sarkıyor, düz bir karın istiyorum, düz karın istiyorum, karın germe fiyatları 2020

Kaynak : http://esteport.com/karin-germe-ameliyati.html

vadivadi