Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:02
Advert

Şampiyonluk Kupasını, Başkan Gültak’a Getirdiler

Mücadele ettikleri 1’inci ligde şampiyon olan kentin ilk ve tek ampute takımı Mersin Ampute Futbol Kulübü sporcuları, kazandıkları şampiyonluk kupasını Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a sundular.

SPOR
Giriş Tarihi : 09-10-2019 09:13   Güncelleme : 09-10-2019 09:13
Şampiyonluk Kupasını, Başkan Gültak’a Getirdiler

 

Mersin Ampute Futbol Kulübü oyuncuları, beraberlerinde Kulüp Başkanı Ali Yanaç ve kulüp yönetimi ile birlikte, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret ettiler. Mersin Ampute Futbol Takımı sporcuları; Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü bünyesindeki ligde birinciliği elde ederek kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Gültak’a getirdiler.

Kulüp, Genç Milli Takım seçmelerine 5 sporcu gönderdi

Ziyarette söz alan Kulüp Başkanı Ali Yanaç; “Mersin Ampute Futbol Kulübü olarak, geçen sene 2’nci ligden başladık ve azimli bir çalışma sonucu 1’inci lige yükseldik ve şampiyonluk kupasını kazandık. Kazandığımız kupamız ile birlikte Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Bir yıl süren mücadelemizde, genç milli takım seçmelerine 5 sporcu gönderdik.  Bu sene de inşallah 1’inci ligden süper lige çıkarak Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Sayın Başkanımıza, ampute futbol takımımıza vermiş olduğu sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gültak; “Zoru başaranların daima yanındayız”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, sporun ve sporcunun daima yanında olduklarının altını çizdi. Başkan Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak, şehrimizdeki tüm amatör spor kulüplerine ve farklı spor dallarındaki sporcularımızın yanındayız, onlara destek oluyoruz. Tabi bu kardeşlerimize ekstra destek olmak zorundaydık. Çünkü onlar zoru başarıyorlar. Zoru başaranların da her zaman yanında almak gerekiyor. Sporcularımıza ve spor kulüplerimize, elimizden geldiği ve bütçemizin el verdiği kadar her türlü katkı ve desteği sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü