Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 08:51

Seçer, Mersin’den İmamoğlu’na selam götürdü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Altılı Masa liderlerinin vatandaşlara seslendiği Saraçhane’deki büyük buluşmaya katıldı. Seçer, “Millet, İradesine Sahip Çıkıyor” yazılı platformdan yurttaşları selamladı, Mersinlilerin destek mesajını iletti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 21:43
Seçer, Mersin’den İmamoğlu’na selam götürdü

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararına karşı düzenlenen “Adalet” buluşmasına katıldı. Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte Ekrem İmamoğlu ile görüşerek desteğini ileten Seçer, on binlerce yurttaşın akın ettiği ve Altılı Masa liderlerinin yurttaşlara hitap ettiği büyük buluşmaya da katıldı.


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde; Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte gün içerisinde bir dizi programa dahil olan Başkan Seçer, ilk olarak İstanbul Belediyesi’nin Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni’nde yer aldı. Başkan Seçer, akşam saatlerinde ise 6’lı masa liderlerinin Saraçhane’den tüm Türkiye’ye seslendiği büyük buluşmaya katıldı.


Büyük buluşmada; CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları “Millet, İradesine Sahip Çıkıyor” yazılı platformdan alanı dolduran on binlerce vatandaşı selamladı. Ardından Başkan İmamoğlu ve liderler konuşma yaptı. Liderler, İmamoğlu’na verilen cezanın kabul edilemeyeceğini belirterek, güzel günler için mücadeleyi birlikte büyütme çağrısı yaptı.

“Ekrem İmamoğlu başkanımızın yanındayız. Haklıyız, halkız, kazanacağız”

Başkan Seçer, İBB Başkanı İmamoğlu hakkındaki kararın hemen ardından sosyal medya hesabında da şu paylaşımı yapmıştı: “Tarih boyunca halkın iradesini ve zekasını küçümseyen herkes yine halk tarafından cezalandırılmıştır. Ekrem İmamoğlu başkanımızın yanındayız. Haklıyız, halkız, kazanacağız.”

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü