Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:55
Advert

Tüm Özel Günler İçin Davetiye Modelleri

Tüm Özel Günler İçin Davetiye Modelleri

DÜNYA
Giriş Tarihi : 21-05-2019 20:06   Güncelleme : 21-05-2019 20:06
Tüm Özel Günler İçin Davetiye Modelleri

 

 

Özel gün ve organizasyonların olmazsa olmazlarından biri olan davetiye modelleri, birçok farklı çeşidi ile birlikte bizlerin karşısına çıkmaktadır. Hem iddialı hem de sade tasarımların yer aldığı bu yılın davetiye modelleri, ilginç görünümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

2019 Yılının En Dikkat Çeken Davetiye Modelleri

Son derece zengin bir ürün çeşidi ile beraber tasarlanmış olan 2019 yılı davetiye modelleri, yılın trendine en uygun çizgileri üzerinde barındırmaktadır. Sadeliğin daha fazla hakim olduğu 2019 davetiye modasında koyu renklerin sıklıkla tercih edildiğini görmekteyiz.

Müşteri memnuniyetinden hiçbir zaman taviz vermeden çalışmalarını sürdüren firma, kaliteyi ucuzlukla buluşturarak siz değerli müşterilerin beğenisine sunmaktadır.

Düğün Ve Nişan Davetiyeleri

Düğün sezonunun yaklaşması ile beraber daha çok rağbet görmeye başlayan düğün davetiyeleri seçenekleri, kararsız olanlar için çok özel alternatifler sunuyor. Sizi tam olarak yansıtacak davetiye modellerine çok uygun fiyatlara sahip olmanızı sağlayan firma, beklentilere en iyi karşılığı vermeyi başarıyor.

Bu sezon davetiye modellerinde püskül ve dantel benzeri detayların sıklıkla kullanıldığını görmekteyiz. Nişan davetiyeleri taleplerine de romantik bir çözüm sunan bu davetiyeler, evliliğe ilk adımı atarken mutluluğunuzu tüm sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlıyor.

Uygun Fiyata Davetiye Modelleri

Evlenecek olan kişilere gereksiz bir yük yaratmamak adına uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan davetiye tasarımları, hem şık hem de özgün görünümleri ile beğeni kazanmaktadır. Kendiniz için çok özel bir anı bırakmanıza olanak sağlayan ekonomik davetiye modellerini bir ömür saklayarak hatıranızı yaşatma şansı elde edebilirsiniz.

Organizasyonlar için de konukların daveti için kullanılan davetiyeler, ciddiyetinizi vurgulamak adına sade görünümlerde tasarlanmaktadır. Kaliteli kağıtlara basılan davetiye modelleri, bütçenizi aşmayacak fiyat seçenekleri ile beraber sizlerin zevkine sunulmaktadır. Konuklarınızın üzerinde iz bırakmanız adına büyük bir özenle hazırlanmış olan davetiyeler, sizlerin taleplerine karşılık verecek özellikleri içerisinde barındırmaktadır.

En güzel ve en iddialı davetiye modelleri ile konuklarınızı memnun etmek için incidavetiye.com adresinden daha detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Davetiye modellerinin fiyatları, içeriğine ve tasarımlarına göre farklılık göstermektedir.

vadivadi