Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:09

Kemal Kılıç'tan Şanlıurfaspor'un haftalık değerlendirmesi

ŞANLIURFA - 29.11.2022 - HİBYA - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç yaptığı değerlendirmede ilk yarının kalan son 3 maçını da galibiyetle kapatarak puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 16:45   Güncelleme : 29-11-2022 16:45
Kemal Kılıç'tan Şanlıurfaspor'un haftalık değerlendirmesi

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 16. haftasını Nazilli Belediyespor galibiyeti ile tamamlayan Sarı Yeşilli ekip, ara vermeden Bursaspor deplasman maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet tüm detayları gözden geçirirken, Teknik Direktör Kemal Kılıç, işi sıkı tuttuklarının altını çizdi.

Nazilli Belediyespor karşılaşmasını değerlendirerek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Kılıç, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen sürekli olarak kapanarak oyun oynadığını belirterek "Tabi ki farklı bir skorla maçı tamamlayabilirdik. Ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra içe kapanık bir oyun sergiledi. Tüm bunlara rağmen galibiyetle sahadan ayrılan taraf olduk. Bunun için tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Takımımız Şampiyonluğa tamamen inanmış bir ekipten oluşuyor. Kalan 3 maçın da tamamını alarak ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Bu çerçevede takımına tam destek vererek son maçımızda da tribünleri dolduran taraftarımıza ve şehrimizin temsilcilerine teşekkür ediyorum. Desteklerini sürdürsünler, sonuçta hep birlikte şampiyonluk sevincini yaşayacağız" dedi.

Hibya Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü