Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:13
Advert

MESİAD’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

Kısa adı MESİAD olan Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-03-2018 21:21   Güncelleme : 27-03-2018 21:21
MESİAD’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

 

MESİAD Başkanı Engin ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, “Öncelikle sayın Başkan ve yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olması dileğiyle başarı dileklerimi iletiyorum. Bizler esnaf teşkilatı olarak kentimizin gelişimine katkı sunulması adına ilimizde kurulu tüm kurum ve kuruluş temsilcileriyle ortak hareket etme arzusundayız. Bu bağlamda iş dünyasının temsilcilerinden esnafımızın ve ilimizin gelişimine katkı sunacak her türlü görüş ve önerilere açığız” dedi.

MESİAD Başkanı Hasın Engin’de iş dünyası olarak kentin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sunulması adına il genelinde örgütlü olan esnaf teşkilatı ve onun zirve kuruluşu Esnaf Odalar Birliği Başkanı  Talat Dinçer’in görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, bu anlamda STK’lar olarak ortak hareket etme adına her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyarette Başkan Engin’e Başkan Yardımcısı Rıdvan Arıç, Sayman Mehmet Ali Akdemir ve Kadın ve Sosyal İlişkilerden Sorumlu Konsey Başkanı Sibel İnandı eşlik etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü