Mersin Vatan Gazetesi
HV
01 MAYIS Çarşamba 08:34

Yenişehir DEVA’dan MEİGDER’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yenişehir İlçe Yönetimi, Mersin internet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-11-2022 15:55   Güncelleme : 03-11-2022 15:55
Yenişehir DEVA’dan MEİGDER’e ziyaret

Deva Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Diken ile yönetim kurulu üyeleri MEİGDER’i ziyaret ederek MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu, derneklerinin kuruluşu ve faaliyetlerinden bahsederek, “Derneğimizin ikinci yılı doldu. 43 adet üyemiz var. Biliyorsunuz artık günümüzde klasik gazetecilik, internet gazeteciliğine eviriliyor. Artık hemen hemen kimse yazılı basılını okumuyor, herkes telefonlardan gazeteleri takip ediyor, biz de bu işin öncülüğünü yapıyoruz. Örnek olmamız gerekiyor zaten. Gazeteciler de siyasetçiler de topluma karşı görevlerini bilmeli ve dürüst olmalıdır. Toplumun dürüst gazeteci ve siyasetçilere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

“BABACAN’A OLAN İLGİ MERSİN’DE DE HİSSEDİLİYOR”
Deva Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Diken ise, “Daha önce bir siyasi geçmişim yok. Mevcut sorunlar ve sıkıntılardan dolayı elimizi taşın altına koymamız gerektiğin düşündük. Doğru olan partiyi de Ali Babacan’dan mütevellit DEVA olarak gördük. Babacan’ın söylemleri, fikirleri, açıkladığı eylem planlarının atı boş değil” dedi. Mersin’de DEVA’ya olan ilgiden bahseden Diken, “Kuruluş zamanımızda ilgi çok iyiydi. Şu anda da çok iyi gidiyor. Genel Başkanımıza yoğun bir ilgi var Türkiye’de ve bu Mersin’de de hissediliyor” diye konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü