Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 12:29
Advert

Akümgelsin beklenmedik durumlara karşı artık bir ‘tık’ daha yakın

İnci Akü’nün müşteri odaklı anlayışının bir yansıması olarak geliştirilen Akümgelsin hizmeti, yeni açılan web sitesi ile de sürücülerin yanında olacak..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 26-08-2022 14:51
Akümgelsin  beklenmedik durumlara karşı artık bir ‘tık’ daha yakın

İnci Akü’nün müşteri odaklı anlayışının bir yansıması olarak geliştirilen Akümgelsin hizmeti, yeni açılan web sitesi ile de sürücülerin yanında olacak. akumgelsin adresi üzerinden anında akü taleplerini ulaştırabilecek sürücüler, Akümgelsin hizmetinden artık daha hızlı faydalanabilecek.

 

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, yerinde akü hizmeti sunan Akümgelsin‘in yeni açılan web sitesi ile sürücülerin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’nin her yerinde, yolda acil akü ihtiyacı olan ya da aküsünü değiştirmek isteyen araç kullanıcısı, 444 5 258 (AKÜ) hattına alternatif olarak artık akumgelsin üzerinden de akü taleplerini hızlıca iletebiliyor. Ardından çağrı merkezinin kendilerini hemen geri aramasıyla aracına en uygun aküyü, uygun fiyata, güvenilir IVR ödeme yöntemiyle telefondan satın alabiliyor. Yerinde montaj imkânı sunan Akümgelsin sayesinde tüketiciler hem zamandan tasarruf ediyor hem de İnci Akü teknolojisiyle yoluna güvenle devam ediyor. Akümgelsin, Türkiye’nin neresinde olursa olsun sürücülerin bulundukları noktadan akülerinin değişimlerini bir telefonla ve artık yeni web sitesi akumgelsin üzerinden bir tıkla talep yaratarak zahmetsizce gerçekleştirebilmelerine imkân tanıyor

 

İnci Akü’nün son teknolojilerle üretilen yeni nesil akülerinin ve müşterinin faydasına odaklanan hizmetlerinin hiç durmadan gelişmeye devam ettiğini vurgulayan İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, Akümgelsin web sitesinin sürücülerle kuracakları ilişki ve bağ açısından yeni bir sayfa açacağını belirtti: “Tüketicilerimizin içgörü ve beklentilerini derinlemesine analiz ederek hayata geçirdiğimiz; günümüzün hızlı temposuna ve yenilikçi hizmet anlayışına çok iyi uyum sağlayan Akümgelsin’in günbegün gelişmesinden mutluluk duyuyoruz. Akümgelsin’i Türkiye’nin en çok tercih edilen akü perakendecisine dönüştürme hedefimize, yeni web sitemizle daha da yakınlaşıyoruz. Her zaman gündemimizde olan “tüketicilerimiz için daha fazla ne yapabiliriz?” sorusunun yenilikçi uygulamalar ve Akümgelsin gibi müşterinin hayatına dokunan hizmetlere dönüşmesi gurur verici. İnci Akü olarak bitmeyen enerjimizle uzmanlığımızı, teknoloji altyapımızı ve AR-GE yatırımlarımızı bu doğrultuda ilerletmeye devam edeceğiz.” 

 

İletişim bilgileri ile aracın yılı, markası, modeli ve motor hacmi gibi detayları web sitesine kaydeden sürücüler konum bilgilerini doğrulayarak saniyeler içinde çağrı talebi oluşturabiliyor. İnci Akü’nün müşteri danışmanlarının araca uygun doğru akü hakkında bilgi verdikleri süreç IVR ödeme yöntemiyle telefonda satın alma ve yerinde veya noktada montaj hizmeti ile sonuçlanıyor. Türkiye’nin her yerinde, aküden dolayı yolda kalan sürücüleri hızlıca tekrar mobil kılmak için hizmet veren Akümgelsin’e akü satışı ve yerinde montajı için Pazartesi – Cumartesi günleri arasında saat 9:00’dan 18:30’a kadar ulaşmak mümkün. 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü