Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 05:32

Mersin Merkez Uygun Konaklama Seçenekleri

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-08-2022 18:19   Güncelleme : 06-08-2022 18:19
Mersin Merkez Uygun Konaklama Seçenekleri

 Mersin Merkez Uygun Konaklama Seçenekleri

Mersin merkezinde uygun konaklama seçenekleri arıyorsanız bu yazımız tam size göre!

 


Mersin hem büyükşehir olması, hem bir liman kenti olması, hem şahane güzellikte tatil beldeleri ve plajları, hem de üniversite ve diğer önemli kurumları nedeniyle yoğun yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan bir şehrimizdir. Bu ziyaretler aynı zamanda yoğun bir konaklama müşterisi trafiğini de beraberinde getirir, bu yüzden Mersin'de çok sayıda otel, apart otel, pansiyon ve moteller bulunmaktadır.

 

 

 

 

Mersin'de Uygun Fiyata Konaklama

 

 

 


Mersin otelleri ya da Mersin pansiyonları konaklama seçenekleri dışında birçok kişinin bilmediği ve fiyatları nispeten uygun bir konaklama seçeneği daha mevcuttur, üstelik aynı zamanda kamu şemsiyesi altında olduğu için güvenlidir de : Öğretmenevleri

 

 

 


Bilmeyenler için söyleyelim, kontenjan olduğu müddetçe, öğretmenevlerinin çoğunda kamu personelleri veya öğretmenlerin kaldığı fiyatlara nazaran, çok cüzi bir fark ödeyerek vatandaşlar da kalabiliyorlar. Bu gelişme, son yıllarda öğretmenevlerine vatandaşlar tarafından yoğun bir talep olmasına yol açtı.

 

 

 

 

 

Mersin Merkez Öğretmenevleri

 

 

 


Mersin öğretmenevi açısından şanslı çünkü neredeyse merkez ilçelerin hepsinde birer öğretmenevi bulunuyor. Yenişehir'de bulunan Mersin Suphi Öner Öğretmenevi ve Mersin Akdeniz Öğretmenevi en çok rağbet gören Mersin öğretmenevleri arasında yer alıyor. Mersin'de tatil yapmak isteyenler daha çok Mezitli Öğretmenevi'ni tercih ediyorlar ve bu yüzden oraya gitmek isteyenlere, yer bulabilmeleri için özellikle erken rezervasyon yaptırmaları tavsiye ediliyor.

 

 

 

 

 

Mersin'de bulunan diğer öğretmenevleri ise şunlar:

 

 

 


Anamur Öğretmenevi, Aydıncık Öğretmenevi, Bozyazı Öğretmenevi, Erdemli Öğretmenevi, Gülnar Öğretmenevi, Mut Öğretmenevi, Silifke Öğretmenevi, Tarsus Öğretmenevi.

 

 

 

vadivadi