Mersin Vatan Gazetesi
HV
30 NİSAN Salı 10:16

Mersin Barosu Resim sergisini açtı

Baro Başkanı Av.Ali ER, Fotoğrafçılık Kulübünün düzenlediği Fotoğraf Sergisinin açılışında yaptığı konuşmada;

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 18-09-2017 21:41   Güncelleme : 18-09-2017 21:41
Mersin Barosu Resim sergisini açtı

 

"Mersin ve ilçelerimizin tarihi ve kültürel alanlarını tanıtmak amacıyla Baromuzda ilk defa meslektaşlarımızın objektiflerinden çekilmiş ve görselimize sunulmuş olan bu fotoğraf sergimizi açıyoruz. Bu sergimiz ilçelerimizde de sergileyecek olup emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. "Dedi.

Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Av.Arif ÖRSLÜ ise yaptığı konuşmasında;

"Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü olarak Mersin’in tanıtımına katkı sunmak üzere, yaklaşık 3 ay önce yola çıktık.

Bu amaçla Mersin Merkez, Anamur, Silifke, Erdemli ve Tarsus’a bağlı tarihi ve turistik merkezler ile ören yerlerine fotoğraf çekim gezileri yapılmıştır.

Bugün açılışını yaptığımız, “Mersin” temalı Sergimizde;

Ali Rıza Baran, Arif Örslü, Burcu Altıparmak, Derya Demir, Ecem Zeynep Özcan, Erkan Akış, Gülcan Tüzün, Hibe Gökalp, Işıl Akan Kıral, Kutbettin Aslan, Mustafa İsmet Ünal, Mustafa Kıvanç Gürçam, Nurbanu Gülşen, Okan Güneşli, Seyhan Tepe Göktürk, Yahya Murat Kurt, Zafer Saat ve Zişan Ergelen olmak üzere, toplamda 18 arkadaşımızın fotoğrafları sergilenmektedir.

Sergimizde; Yerköprü Şelalesi, Alahan Manastırı, Uzuncaburç, Olba, Cambazlı Kilisesi, Cennet-Cehennem, Kızkalesi, Mavga Kayalıkları, Gülek Kalesi, Ashabı Kehf, Tarsus Merkezde bulunan Şelale, Sn.Paul Kilisesi ve Kuyusu, Tarihi Evler, Ulu Cami, Eski Cami, Saat Kulesi ve Şahmeran Hamamı’na ait fotoğraflar yer almaktadır.

Değerli Basın Mensupları ! “Mersin” temalı Sergimizin hayat bulmasında katkıları bulunan, bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen başta Mersin Barosu Başkanı Ali Er ve Yönetimine, Baro Müdürümüz Volkan Bursa’ya, Baro çalışanlarımız Atilla Dağdeviren ve Özgür Acıoğlu’na sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz."diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sergide, toplamda 38 fotoğraf sergilenmektedir.1 hafta boyunca sergilenecek olan fotoğraflar daha sonra ilçe Adliye baro odalarında sergilenmeye devam edecektir.

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü