Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 07:34

Kıbrıs: Yepyeni Bir Tatil Deneyimi

Eşsiz doğası ve yaşanmaya değer kültürel mirası ile Akdeniz’in en gözde tatil destinasyonları arasında yer alan Kıbrıs her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti konuk etmeye devam ediyor. Her bütçeye uygun şekillendirilen Kıbrıs otel fiyatları turistlerin beğenisini kazanırken; Kıbrıs turları kapsamında sunulan alternatif eğlenceler göz kamaştırıyor. Mavinin yeşille buluştuğu ve incecik kumlarla kaplı eşsiz sahilleri ile kesintisiz eğlence imkanı sunan Kıbrıs otelleri yüksek hizmet kaliteleri ile misafirlerine yepyeni ve unutulmaz deneyimler sunuyor. Kültürel mirası ile merak edilen, zengin mutfağı ile damaklara şölen yaşatan ve güzelliği ile büyüleyen Kıbrıs balayı çiftleri için de eşsiz alternatifler arasında yer alıyor. Balayı otelleri düzenlenen kampanyalarla her mevsim avantajlı seçenekler sunarken yeni bir hayata adım atmak isteyen çiftlerin mutlulukları kat be kat artıyor.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 08-09-2017 11:15   Güncelleme : 08-09-2017 11:15
Kıbrıs: Yepyeni Bir Tatil Deneyimi

 

Eşsiz doğası ve yaşanmaya değer kültürel mirası ile Akdeniz’in en gözde tatil destinasyonları arasında yer alan Kıbrıs her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti konuk etmeye devam ediyor. Her bütçeye uygun şekillendirilen Kıbrıs otel fiyatları turistlerin beğenisini kazanırken; Kıbrıs turları kapsamında sunulan alternatif eğlenceler göz kamaştırıyor. Mavinin yeşille buluştuğu ve incecik kumlarla kaplı eşsiz sahilleri ile kesintisiz eğlence imkanı sunan Kıbrıs otelleri yüksek hizmet kaliteleri ile misafirlerine yepyeni ve unutulmaz deneyimler sunuyor. Kültürel mirası ile merak edilen, zengin mutfağı ile damaklara şölen yaşatan ve  güzelliği ile büyüleyen Kıbrıs balayı çiftleri için de eşsiz alternatifler arasında yer alıyor. Balayı otelleri düzenlenen kampanyalarla her mevsim avantajlı seçenekler sunarken yeni bir hayata adım atmak isteyen çiftlerin mutlulukları kat be kat artıyor.

 

Kıbrıs’ta Eğlencenin Tadını Çıkarın

 

Kıbrıs tatil fırsatları seçeneklerinden yararlanarak siz de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için keyifli aktiviteleri yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Girne otelleri de dahil olmak üzere Kıbrıs’ın dört bir köşesindeki otellerde konaklayabilir, casino eğlencelerini yaşama ayrıcalığına sahip olabilir ve hareketli gece yaşantısının keyfini sürebilirsiniz. Kıbrıs gün boyu yapılabilecek aktivitelerle farkını ortaya koyarken turistlere sadece ne yapacaklarına ve nasıl eğlenmek istediklerine karar vermek kalıyor. Gündüzleri Kıbrıs’ın muhteşem denizinde kulaç atabilir, yumuşacık kumlarında güneşlenebilir ya da tarih kokan sokaklarında kültürel geziler düzenleyebilirsiniz. Akşamları Kıbrıs otelleri tarafından sunulan zengin menü seçeneklerinin keyfini çıkarabilir ya da Kıbrıs sokaklarında eğlencenin bambaşka hallerini yaşayabilirsiniz.

 

Kıbrıs’ın Büyüleyici Atmosferinin Tadını Çıkarın

 

Hayatında yeni bir sayfa açmak, kendini ödüllendirmek ve klasik tatil anlayışını üst noktaya taşımak isteyen turistlerin en gözde tercihleri arasında yer alan Kıbrıs’a TC vatandaşları sadece Kıbrıs uçak bileti alarak gidebiliyor. Pasaport ve vize almaya gerek kalmadan sadece nüfus cüzdanı ile bu adanın sınırlarına gidebilen TC vatandaşları Kıbrıs ayrıcalıklarından yararlanabiliyor. Misafirperver halkı, birbirinden leziz yöresel lezzetleri ve görülmeye değer tarihi dokusuyla Kıbrıs sunduğu ayrıcalıkları katmanlı hale getiriyor. Kıbrıs’a düzenlenen gemi turları da turistlerin ilgisini çekerken Kıbrıs’a yolculuk yapmak bile unutulmayacak anıların yaratılmasına yol açıyor.

 

 

Kaynak: https://www.tatildukkani.com/balayi-otelleri

vadivadi