Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 10:26
Advert

Bozdoğan: Tarsuslu Hemşehrilerimize Her Anlamda Konforlu Bir Yaşam Sağlamak için Çalışıyoruz’

​Tarsus’ta yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tarsus’a daha iyi hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, bayram öncesi vatandaşlarımızın sevdiklerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 21 mahallede yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmaları yaptılar.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 23-06-2022 21:56   Güncelleme : 23-06-2022 21:56
Bozdoğan: Tarsuslu Hemşehrilerimize Her Anlamda Konforlu Bir Yaşam Sağlamak için Çalışıyoruz’

Tarsus’ta yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tarsus’a daha iyi hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, bayram öncesi vatandaşlarımızın sevdiklerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 21 mahallede yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmaları yaptılar.

Programlı bir çalışma planını uygulayan Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin 21 mahallesinde asfalt çalışmalarını tamamladı.  Mevsim şartları el verdikçe de çalışmalarımız sürecek. Her çalışmamız Tarsus'ta yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak için.

Bu anlamda tüm faaliyet alanlarımızda kentimiz için en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.“ şeklinde konuştu.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü