Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 11:07

Başkan Dinçer’e destek çığ gibi

Tarsus’ta kurulu esnaf odası başkanlarının dün ziyaret ederek “yanındayız” mesajı verdiği Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e bir destek’te Aydıncık ve Gülnar’da kurulu meslek odalarından geldi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 29-04-2022 21:47   Güncelleme : 29-04-2022 21:47
Başkan Dinçer’e destek çığ gibi
Gülnar Esnaf Odası Başkanı Zeynel Nar, Gülnar Şoförler Odası Başkanı Ayhan Ay, Aydıncık Şoförler Odası Başkanı Ertuğrul Kocaoğlu ve Aydıncık Esnaf Odası Başkanı Mithat Akıncı 7 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi Başkan Dinçer’e destek ziyaretinde bulunarak, ” Talat Dinçer Başkanımızın yanındayız” dediler.
 
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 7 Mayıs’ta yapılacak seçimli genel kurul öncesi Aydıncık ve Gülnar’da kurulu meslek odası başkanları Birlik Başkanı Talat Dinçer’e destek ziyaretinde bulundular.
Oda Başkanları, “ Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarına çözüm üretmek için gecesini gündüzüne katan, odalarımız ve esnaf ve sanatkarlarımız arasında birliği, dirliği tesis eden, donanımıyla, bilgisi, tecrübesiyle bizlere rehber olan Birlik Başkanımız Talat Dinçer’le beraberiz” dediler.
Genel kurullarını tamamlayan Aydıncık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mithat Akıncı, Aydıncık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ertuğrul Kocaoğlu, Gülnar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar, Gülnar Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Ay Birlik Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, “ Yanındayız” mesajı verdiler.
 
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “ Bizler büyük bir aileyiz. Esnafımızın huzurunu, mutluluğunu, birliğini, dirliğini, beraberliğini sağlamak, onları ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sunmak bizlerin birinci görevi . Bu aile bugüne kadar birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde ortak hareket etmiş bundan sonra da aynı dayanışma ruhunu geleceğe taşıyacaktır” dedi.
Aydıncık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mithat Akıncı, Aydıncık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ertugrul Kocaoğlu, Gülnar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar, Gülnar Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Ay ‘a kendisine yönelik güven ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Dinçer, “ Bizlere verilen bu destek, duyulan bu güven, bizlerin hedeflerimize daha kararlı ilerlememize katkı sunacaktır. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü