DOLAR 40.21 ₺
EURO 46.99 ₺
STERLIN 54.23 ₺
G.ALTIN 4,359.65 ₺
BTC 117,284.87 $
ETH 2,939.35 $
BİST 10,312.71
    TanıtımBayi

    Karaköprü Belediyespor ilk kez 2. Lig’e yükseldi

    SPOR 260
    Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 13:32 Kaynak: Haber Merkezi Editör: ismail USTA

    ŞANLIURFA (PHA) - Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselme başarısını elde etti.

    Karaköprü Belediyespor ilk kez 2. Lig’e yükseldi

    Geçen sezon play-off maçlarında 2. Lig'e çıkma şansını kaçıran Karaköprü Belediyespor, bu sezon şampiyonlukla ödüllendirildi. Takımı 2 sezondur başarıyla çalıştıran Teknik Direktör Besim Durmuş liderliğindeki ekip, sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanmıştı. Gösterdikleri başarılı performansla 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplamda 59 puan toplayan Karaköprü Belediyespor, ligin bitimine bir hafta kala kendi evinde Osmaniyespor ile oynadığı maçı kazanarak taraftarını ilk defa 2. Lig'e yükselme sevinciyle coşturdu.

    Maç sonrası yazılı bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "TFF 3. Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Karaköprü Belediyespor'umuzu yürekten kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen futbolcularımızı, yönetimimizi, teknik ekibimizi ve önceki dönem Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi tebrik ediyorum. Şampiyonluk maçında yanımızda olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Kasım Gülpınar’a, değerli sanatçımız Zekeriya Ünlü’ye, iş insanlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

    Kaynak : PHA

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code