Siirt Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen 9.Kitap Fuarına Yazar Mustafa Coşkun, yeni kitabı ENKAZ 04,17 ile katıldı.
Kitap fuarında okuyucularına kitaplarını imzalayan Coşkun,"Başta gençler olmak üzere kitap severlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Siirtli okurlar ENKAZ 04,17 romanına çok ilgi gösterdi. Özellikle insanların depreme ve kitaba duyarlı olması beni fazlasıyla umutlandırdı ve memnun etti." dedi.
Depremin Türkiye'nin birinci gündemi olması gerektiğini vurgulayan Coşkun,"Türkiye, deprem bölgesinde olan bir ülkedir. Deprem konusunda çok bilinçli olmak zorundayız. Başta yöneticiler olmak üzere herkes bu gerçekliğe göre tedbir alarak hayatı şekilleridirmelidir. Deprem gerçeğine göre dirençli insanlar ve kentler inşaa ettiğimizde deprem bu kadar yıkıcı olamayacaktır." şeklinde konuştu.
Düzenlediği birçok ulusal fuarla alanında çok başarılı olan fuar organizatörü Coşkun Genç,"Depremin yıkıcı gerçeğini yaşamış ve bunu eğitici bir romana dönüştüren Gazeteci Yazar Mustafa Coşkun'u Siirt'e ağırlamaktan memnunuz. Deprem konusunda farkındalığı arttırmak için herkes mutlaka ENKAZ 04,17 kitabını okumalı ve okutmalıdır." dedi.

Kaynak : PHA