23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı coşku ile kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün ve 500’e yakın çocuğun fotoğrafının birleştiği özel bir tasarıma da imza attı.

Görsel ‘Atatürk’ün Çocukları!’ sloganıyla billboardlarda yer alırken, Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal “Aydınlık yarınların teminatı olan çocuklarımızla gurur duyuyor, 23 Nisan’ı Karşıyakamıza yakışır bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

UNUTULMAZ BAYRAM ANISI

Karşıyaka Belediyesi tarafından Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına hazırlanan görsel tasarım tamamlandı. Çalışmada, Belediyeden yapılan çağrının ardından sosyal medyadan iletilen 500’e yakın çocuk fotoğrafı ile bir zemin oluşturuldu ve üzerine Atatürk fotoğrafı yansıtıldı. ‘Atatürk’ün Çocukları!’ sloganıyla taçlandırılan görsel, ilçenin farklı noktalarındaki billboardlarda ve açık hava reklam alanlarında yer aldı. Ayrıca sosyal medya paylaşımlarında da #AtatürkünÇocukları etiketi ile çalışmanın daha geniş kitlelere ulaştırılacağı belirtildi.  

“GURUR TABLOMUZ”

Karşıyaka’nın Atatürk sevdalısı çocuklarıyla gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal “Atatürk ilkelerini, Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşımak ve çocuklara keyifli bir hatıra bırakmak için yaptığımız çalışmaya büyük ilgi gösteren çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Hazırladığımız tasarımı Karşıyaka’nın gurur tablosu olarak bayram haftası boyunca paylaşmaya devam edecek, Ata’mızı 23 Nisan onuruna çok sevdiği çocuklar ile birlikte anacağız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Karşıyakamıza yakışır bir coşku ve heyecanla kutlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı