Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:26

İtalya ve Özbekistan Nakliye Firması

FMR Öztürk Lojistik, İtalya ve Özbekistan'a yönelik taşımacılık hizmetlerinde öncü bir şirkettir. Lojistik sektöründe faaliyet göstermekte ve güvenilir, hızlı ve uygun maliyetli çözümler sunmaktadır.

TANITIM
Giriş Tarihi : 23-03-2024 23:22
İtalya ve Özbekistan Nakliye Firması

 

FMR Öztürk Lojistik, İtalya ve Özbekistan'a yönelik taşımacılık hizmetlerinde öncü bir şirkettir. Lojistik sektöründe faaliyet göstermekte ve güvenilir, hızlı ve uygun maliyetli çözümler sunmaktadır. FMR Öztürk Lojistik, kara, deniz ve hava yolu seçenekleriyle komple ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunarak her türlü yükün güvenli ve hızlı bir şekilde taşınmasını sağlamaktadır.

FMR Öztürk Lojistik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel ekibi ile Türkiye, İtalya ve Özbekistan arasında hizmet veren önemli bir uluslararası taşımacılık şirketidir. Müşterilerine en hızlı, en güvenli ve en uygun maliyetli çözümleri sunmayı hedefleyen şirket, bu doğrultuda taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. İtalya, Türkiye ve Özbekistan arasındaki güzergâhlarda uzmanlaşan şirket, bu güzergâhlarda düzenli olarak seferler düzenlemektedir.

FMR Öztürk Lojistik, ADR kriterlerine uygun olarak tehlikeli madde taşımacılığı da yapmaktadır. Şirket, sigorta ve gümrük işlemlerinde yardımcı olmanın yanı sıra depolama hizmetleri de sunmaktadır. Geniş araç filosu, deneyimli ve uzman kadrosu, müşteri odaklı yaklaşımı, kapsamlı sigorta hizmeti, profesyonel gümrükleme hizmeti ve güvenli depolama hizmeti ile müşterilerine sayısız avantaj sağlamaktadır. FMR Öztürk Lojistik ile ticaretinizi kolaylaştırabilir, zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

FMR Öztürk Lojistik Taşımacılık Hizmetleri

Komple ve Parsiyel Taşımacılık

FMR Öztürk Lojistik, her türlü yükün güvenli ve hızlı bir şekilde taşınması için komple ve parsiyel taşımacılık seçenekleri sunar. İster büyük bir konteyner ister küçük bir paket olsun, FMR Öztürk Lojistik mallarınızı istediğiniz gibi taşımak için çözümlere sahiptir. Karayolu, Denizyolu ve Havayolu taşımacılığı yapan FMR, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre karayolu, denizyolu ve havayolu nakliye seçenekleri sunmaktadır.

İtalya'nın güzel kıyılarından Özbekistan'ın yüksek zirvelerine kadar FMR Öztürk Lojistik yüklerinizi güvenle taşıyor.

Müşterilerine Sunduğu Avantajlar:

  • Yılların Tecrübesi: FMR Öztürk Lojistik uzun yıllardır taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir.
  • Güvenilir ve Hızlı Hizmet: Müşterilerimize güvenilir ve zamanında hizmet sunuyoruz.
  • Uygun Maliyetli Çözümler: FMR Öztürk Lojistik, müşterilerinin bütçesini göz önünde bulundurarak ekonomik çözümler sunar.
  • Geniş Araç Filosu: Her türlü yükü taşıyabilecek geniş bir araç yelpazesine sahiptir.
  • Deneyimli ve Uzman Kadro: FMR Öztürk Lojistik'in ekibi taşımacılık konusunda uzmanlaşmış profesyonellerden oluşmaktadır.
  • Müşteri Odaklı Yaklaşım: Müşteri memnuniyeti birinci önceliktir.

 İtalya Nakliye Hizmetleri

FMR Öztürk Lojistik, İtalya nakliye hizmetleri kapsamında komple ve parsiyel taşımacılık hizmetleri vermekte, hem karayolu hem de denizyolu taşımacılığı seçenekleri sunmaktadır. Firma, Türkiye ile İtalya arasındaki yoğun ticaret trafiği nedeniyle bu alanda önemli bir oyuncu haline gelmiştir.

İtalya'da Karayolu Taşımacılığı

Firma, İtalya'da hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığı hizmeti sunuyor. Kaliteli ve bakımlı araçları, deneyimli şoförleri ve hassas rota planlaması ile müşterilerine hızlı hizmet sunmaktadır. Ayrıca, teknolojik sistem ve cihazların kullanımı, hizmetlerin sorunsuz ve hatasız bir şekilde sunulmasını sağlar. FMR Öztürk Lojistik, Roma, Venedik, Floransa, Milano, Napoli, Verona, Torino, Trieste ve Bologna gibi şehirler arasında komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti vermektedir.

İtalya'da Denizyolu Taşımacılığı

İtalya'da denizyolu taşımacılığı konusunda da uzmanlığa sahip olan şirket, yüksek hacimli taşıma ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Deniz taşımacılığı, büyük ölçekli kargoların taşınması için uygun maliyetli ve verimli bir yöntemdir. FMR Öztürk Lojistik, İtalya limanlarından Türkiye'ye ve Türkiye'den İtalya'ya düzenli seferler düzenlemektedir. Özellikle İstanbul, İzmir ve Mersin limanlarından Trieste limanına Ro-Ro seferleri ile TIR taşımacılığı hizmeti sunarak Avrupa'nın birçok noktasına hızlı erişim sağlamaktadır.

İtalya'da Hava Taşımacılığı

İtalya'da hava taşımacılığı hizmeti de sunan şirket, hızlı ve güvenli taşıma ihtiyaçlarını karşılıyor. Acil ve değerli malların taşınmasında tercih edilen bir yöntem olan hava yolu taşımacılığı, hızlı ve güvenli bir çözüm sunuyor.

İtalya Nakliye Fiyatları

Firma, İtalya'da nakliye hizmetleri için en rekabetçi fiyatları sunmayı hedeflemektedir. İtalya'ya nakliye maliyeti, nakliye türüne (komple veya parsiyel), nakliye şekline (kara, deniz veya hava) ve kargonun özelliklerine (boyut, ağırlık vb.) bağlı olarak değişir.

Özbekistan Nakliye Hizmetleri

FMR Öztürk Lojistik, Özbekistan nakliye hizmetlerinde de üstün hizmet kalitesi sunmaktadır. Özellikle karayolu taşımacılığı konusunda uzman olan firma, Özbekistan'a hızlı, güvenli ve ekonomik taşımacılık hizmeti sağlıyor.

Özbekistan'da Karayolu Taşımacılığı

FMR, kaliteli ve bakımlı araçları, deneyimli şoförleri ve hassas rota planlaması ile Özbekistan'da karayolu taşımacılığı hizmeti veriyor. Yükleriniz, en güvenli ve hızlı şekilde varış noktasına ulaştırılıyor.

Özbekistan'da Denizyolu Taşımacılığı

FMR Öztürk Lojistik, Özbekistan'da denizyolu taşımacılığı hizmeti de sunmaktadır. Deniz taşımacılığı, büyük ölçekli yüklerin uzun mesafelere taşınması için uygun bir çözümdür. Güvenilir konteyner taşımacılığı ile yüklerinizin denizlerde güvenle seyahat etmesini sağlıyoruz.

 

Özbekistan'da Hava Taşımacılığı

Şirket, Özbekistan'da hava taşımacılığı hizmetlerinde de uzmanlığa sahiptir. Hızlı ve emniyetli taşınması gereken yükler için havayolu taşımacılığı tercih edilmektedir. FMR Öztürk Lojistik, Özbekistan’a hava kargo nakliye hizmeti sunarak işlerinizi kolaylaştırıyor.

FMR Öztürk Lojistik Hakkında

FMR Öztürk Lojistik, merkez ofisi Mersin olan İzmir ve Samsun şubeleriyle faaliyet gösteren bir nakliye firmasıdır. Faaliyetlerine başlamasından bu yana Türkiye’nin güvenilir ve saygın lojistik firmalarından biri olarak yoluna devam etmektedir. Taşımacılık sektöründe bir marka olarak deneyimli ekibi uzun yıllara dayanan tecrübesini yeniliğin getirdiği enerji ve motivasyonla birleştirmiştir.

Mersinvatan olarak güvenilir bir nakliye şirketi arayışında olan kişi ve kurumlar için FMR Öztürk Lojistik firmasını tanıtmaya çalıştık. Taşınacak yükleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

FMR Öztürk Lojistik ile Özbekistan’daki taşımacılık ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayın!

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü