Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:11

CHP’li Tuncer, Mezitli’nin 40 mahallesinde izimiz var

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, hizmet için önce insanı sevmek gerektiğine vurgu yaparak, “Sahip olduğum makamı hiçbir zaman siyasi rant olarak kullanmadım. Hizmet sevgiyle, insanımıza değerle, saygıyla başlar” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 20:03
CHP’li Tuncer, Mezitli’nin 40 mahallesinde izimiz var




Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Nil RTV’de Leyla PAK İle Seçim Özel'in konuğu oldu. Henüz bir köy iken dünyaya geldiği Mezitli’ye bugün hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu dile getiren Tuncer, “Tarımın içinden gelen biriyim. Mezitli’de farklı sektörlerde hizmet ettim. Mezitli aşığı bir insanım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde büyüdüm. Partinin mutfağında yetiştim. Doğduğum, doyduğum, büyüdüğüm kentime hizmet etmek istiyorum” dedi. Tuncer, gençlik kollarında başlayan, ilçe başkanlığına devam eden siyasi hayatını da anlattı.

MEZİTLİ’NİN 40 MAHALLESİNDE İZİM VAR
“Hizmet edeceğin yeri tanıman, sevmen gerekir” diyen Tuncer, çocukluğundan beri Mezitli’nin 40 mahallesinde izi olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Mezitli’nin sokaklarında top oynadım. Mezitli’yi çok iyi tanıyorum. 20 köyün ne istediğini bildiğim gibi Tece’nin 5 mahallenin, Davultepe’nin mahallelerinin, Kuyuluk, Çamlıca mahallelerinin ne istediğini çok iyi biliyorum. Demografik yapısını biliyorum. Esnafını, emeklisini tanıyorum. İnsanlarımızı nasıl mutlu edeceğimi biliyorum. Yıllardır yaptığım görev sürecinde hiçbir yurttaşımızı ayırmadan hizmet ettim. Adaylığım açıklandıktan sonra da karşılığını gördüm.”

MEZİTLİ’DE TABAN İTTİFAKINI KURDUK
Adaylığının açıklanmasından sonra 4 partiden çok sayıda kişinin partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılarak, desteğini açıkladığını anımsatan Tuncer, “Ahmet Serkan Tuncer birleştirici. Ayrım gözetmeden hizmet edeceğime inanıyorlar. Biz Mezitli’de taban ittifakını kurduk. Halkımıza emek vererek bugünlere geldim” diye konuştu. hizmet için önce insanı sevmek gerektiğine vurgu yapan Tuncer, “Hizmet sevgiyle, değerle, saygıyla başlar. Sahip olduğum makamı hiçbir zaman siyasi rant olarak kullanmadım” vurgusu yaptı.

HALKIN İÇİNDE BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
Standart belediyeciliğin kolay olduğunu kaydeden Tuncer, “Emeklinin, çiftçinin, sanatın yanında olan bir belediye olacağız. Ben ve ekibim yıllardır buna hazırlanıyoruz.  Halkın içinde bir belediye başkanı olacağım.” Tuncer, Mezitli’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.
Son günlerde belediye imkanlarının kötüye kullanıldığına işaret eden Tuncer, “Mezitli’de yaşayan vatandaşımız algı yönetimine inanmasın. Gerçekleri 31 Mart’ta yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü