Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 02:39

İz Yücedağ depremzede kadınların kalbini fethetti

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın ilk kadın belediye başkan adayı olarak yola çıkan İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı İz Yücedağ, sadece politik bir figür değil, kalpleri fetheden bir lider olarak da ilgi odağı oluyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:02   Güncelleme : 13-03-2024 17:02
İz Yücedağ depremzede kadınların kalbini fethetti

Depremzedelerin yaşadığı konteynerlerde kadınları ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen ve acil çözüm gerektiren konularda yetkilileri harekete geçiren Yücedağ, sadece politika yapmakla kalmıyor, insanların hayatlarına dokunuyor.

Yücedağ'ın sahada sergilediği duyarlı ve hızlı çözüm odaklı tutum, özellikle kadınların kalbini kazanıyor. Projelerini yerinde tanıtarak vatandaşlarla birebir iletişim kuran Yücedağ, özellikle kadın ve genç istihdamı ile barınma sorunlarına yönelik projeleriyle öne çıkıyor.

Her gittiği ev ya da konteynerde samimi ve içten bir şekilde karşılanan Yücedağ, bu yakın ilgi karşısında ev sahiplerine sadece aday olarak değil, sanki o ailenin bir evladıymış gibi yaklaşıldığını ifade ediyor. Bu samimi ve içten yaklaşımıyla Yücedağ, sadece politik bir figür olmaktan öte, insanların hayatlarına dokunan bir lider portresi çiziyor.

Kaynak : PHA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü