Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 00:03

Malatya'da Eğitim İçin Kitap Desteği

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Özalper Semt Konağı’nda organize edilen kitap dağıtımı programına Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. Murat Kılınç, ilgili şube müdürleri ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-03-2024 14:31   Güncelleme : 13-03-2024 14:31
Malatya'da Eğitim İçin Kitap Desteği

Kitap dağıtım programında konuşan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, öğrencilere dağıtılan yardımcı kitaplardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, “Büyükşehir Belediyesi’ne öğrencilerimize sunmuş oldukları kaynak desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha önceki süreçlerde de yine Büyükşehir Belediyemiz lise öğrencilerimize yönelik kaynak kitap desteğinde bulunmuştu. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak iş birliğinden dolayı mutluluğumuzu ifade ediyoruz. İnşallah sevgili öğrencilerimiz de hedefledikleri üniversiteleri bu kaynak kitaplardan da destek alarak kazanırlar” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Kılınç da, “İlkokuldan başlayan ve liseye kadar uzanan semt konaklarımızda, sanat merkezlerimizde öğrencilere eğitim, kültürel ve sanatsal alanlarda katkı sağlıyoruz. Özalper Semt Konağı’nda düzenlediğimiz bu programda da lise öğrencilerimize yönelik kaynak kitapları konusunda destek olduk” şeklinde konuştu.

 

 

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü