Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 NİSAN Pazar 10:33

Tutdere: 31 Mart'ta gelin Adıyaman için birlik olalım - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Seçim bölgesi olan Adıyaman'da saha çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, ilk olarak Yaş Sebze ve Meyve Hal Pazarını ziyaret ederek, vatandaşlara çağrıda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 12:48   Güncelleme : 28-02-2024 12:48
Tutdere: 31 Mart'ta gelin Adıyaman için birlik olalım  - Videolu Haber

Seçim çalışmalarına ilk olarak Adıyaman Belediyesi personellerini ziyaret ederek başlayan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, daha sonra Yaş Sebze ve Meyve Hal Pazarı esnafıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Adıyaman Yaş Sebze ve Meyve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Baki Kutlu'nun eşlik ettiği Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, istek ve taleplerini dinledi.
"Bütün Adıyamanlılara tekrar çağrı yapıyorum"
31 Mart'ta birlik olma çağrısında bulunarak Adıyaman'ı tekrardan güç birliğiyle ayağı kaldırmaya davet eden Tutdere,"Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahadayız. Belediyemizde çalışan bütün emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Şimdi de Adıyaman Hal Pazarındayız. Buradaki hemşerilerimizin meyve ve sebze olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılayan pazarcı esnafımızla birlikteyiz burası Adıyaman Hal Pazarı bugün arkadaşlarımızı ziyaret ettik onlardan destek istedik. Biz inşallah Adıyaman bölgesini kazandığımızda Adıyaman Hal Pazarı da gerçekten fiziki koşullarıyla bölgenin en güzel pazarı olacak. Buradaki esnaflarımızın daha rahat koşullarda daha uygun ortamlarda çalışacaklar ve hemşerilerimize hizmet edecekler. Ben arkadaşlarım adına bütün Adıyamanlılara tekrar çağrı yapıyorum. 31 Mart'ta gelin Adıyaman için birlik olalım, şehrimizi yeniden ayağı kaldıralım. Esnafımızla birlikte, çalışanlarımızla birlikte bütün halkımızla birlikte mutlu huzurlu bir Adıyaman'a hep birlikte yol alalım."dedi.
 

Kaynak : PHA

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü