Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:18

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Efeler'e asfalt hamlesi

​​​​​Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile il genelinde eş zamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Efeler ilçesi Aksaray Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmasına devam ediyor.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-02-2024 12:09   Güncelleme : 08-02-2024 12:09
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Efeler'e asfalt hamlesi

​​​​​Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile il genelinde eş zamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Efeler ilçesi Aksaray Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmasına devam ediyor. Ekipler, asfalt seriminin ardından şerit çizgilerinin çizilmesi ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak yolu vatandaşların kullanımına sunacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
 

Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü       

Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirtti ve hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü