Mersin Vatan Gazetesi
HV
02 MAYIS Perşembe 13:15

"Biz tüm iyi niyetimizle altyapıda torpili kaldırdığımı söyleyebilirim"

TANITIM
Giriş Tarihi : 14-12-2023 19:44

 

Şampiyonluk anıtı için 19-20 kişilik bir katılımla 38-40 milyon TL’lik bir para toplandığını vurgulayan Ertuğrul Doğan, "Sadece 18-19 kişinin isminin bulunacağı bir anıtın yapılması şu an itibarıyla mantıklı durmadığı için biz bu sayıyı nasıl artırabilir ve beklentileri karşılayabiliriz diye Sayın Emre Birhan Yazıcı önderliğinde bir planlama yapıyoruz ve şu anda hazırlanıyoruz. Double Pass konusu Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika’da çok önemli kulüplerle yıllardır faaliyetlerini sürdüren bir firma. Eksikleri olabilir bizim de eksiklerimiz olabilir. Yaklaşık olarak 6 aylık bir süredir ciddi anlamda faaliyette. Trabzon şehri olarak çok iyi biliyoruz ki altyapıdan bir verim alınabilmesi için en az 3-4 yıllık bir sürecin geçmesi gerekiyor. Biz tüm iyi niyetimizle altyapıda torpili kaldırdığımı söyleyebilirim. İsminin ne olduğu önemli değil. Önemli olan benim kafamda altyapıda torpilin işlemediği. Burada kimseyi eleştirmek anlamında bunu söylemiyorum. Yıllarca biz de bunları gördük gördüğümüz yaraya da parmak bastık ve bunu ortadan kaldırdık, kimse de bunun aksini söyleyemez" ifadelerini kullandı. gonebet rulet oyna

"Bir gizlimiz saklımız yok"

"Transfer konusunda bir gizlimiz saklımız yok" diyen Başkan Doğan, "Transferler konusunda da ilk gün söz verdiğim gibi önce hocamızın talebini alıyorum. Yanına izleme komitesi imzasını atıyor, yanına asbaşkan imzasını atıyor yanında başkan imzasını atıyor. Tüm bu imzalar denetleme kurulumuz hem diğer kurul üyelerimizin tamamıyla dosya halinde paylaşılıyor. Bunu herkes görebilir ve ibraz edebiliriz. Bu konuda bir gizlimiz saklımız yok" dedi.

İstanbul’daki Kartal arazisi

İstanbul’daki Kartal arazisi ile ilgili resmi başvuruyu yaklaşık 2 ay önce yaptıklarını belirten Doğan, "Kartal arazisinin satın alınması ve üzerinde proje geliştirilmesi ile alakalı satın alınması ile ilgili bir çalışma yapıldı. Haftaya Ankara’da bize bu çalışmayla ilgili bize bilgi verecekler. Biz de planlamamızı yapıp o araziyi yani mülkünü Trabzonspor’a kazandırıp Emlak Konut veya TOKİ’den bir tanesi ile anlaşıp inşallah kulübümüzün borçlarını ödenebilir bir hale getireceğiz" diye konuştu.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü