Mersin merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Toroslar Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Anaokulu’ndaki minik öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenledi.

Animasyon filmi gösteriminde keyifli anlar yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleri ile film izlemenin tadını çıkardı.
Toroslar Belediyesinin servisleriyle sinema etkinliğine katılan çocukların keyfi yüzlerine yansıdı. İlk kez sinema ile tanışan çocuklar da heyecanlarını yaşıtlarıyla paylaştı.

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOCUKLARIMIZI KÜLTÜR VE SANATLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla hayata geçirdikleri Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulunda çocukların eğlenerek öğrendiğini söyledi.

“Okul öncesinden üniversiteye kadar her yaş grubundan çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Yılmaz; “Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Onların eğitimlerini alırken sosyalleşmelerine de önem veriyoruz. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek her şeye değer. Çocuklarımıza yönelik sağladığımız her türlü desteği kentimizin ve ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı çocuklarımız ve gençlerimizdir” dedi.