Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaları yakından takip eden vatandaşlar korkudan tir tir titredi. Meteoroloji uzmanı Doğu Akdeniz'e işaret ederek 4 büyük felaketin yaklaştığını belirtti. Adana'dan Osmaniye'ye kadar etkili olacak. Şimdiden hazırlığınızı yapın. İşte tüm detaylar...

4’Ü BİRDEN GELİYOR
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken bu kez hedef noktası Doğu Akdeniz oldu. Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin yaklaşan felakete karşı hazırlıklı olması gerektiği belirtildi. Sistem üzerinde etkili olacak yağışlar için uyarılar peş peşe gelirken fırtına, sel, su baskını, heyelan tehlikesinin olduğu belirtildi.


Ekim ayında artan sıcaklıklar vatandaşa tedirgin ederken yağışlı havalarda beklenir oldu. Yağışların bu kez Doğu Akdeniz Bölgesi üzerinde etkili olacağı belirtilirken vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altı çizildi. Yapılan paylaşımda “Doğu Akdeniz için dikkat edilmesi gerekir Sistem üzerinde etkili olacak kuvvetli yağış fırtına var Sel su baskını heyelan tehlikesi var” ifadelerine yer verildi.