Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle evin her alanında konfor sağlayan Profilo; Mersin Yenişehir ’de açılan yeni deneyim bayisiyle ticaret ağını genişletmeye devam ediyor.
Profilo ve ARAL Dayanıklı Tüketim Malları (DTM) iş birliği ile açılan iki katlı mağaza; beyaz eşyadan klimaya küçük ev aletlerinden televizyona tüm ürünlerin sergilenebileceği 200 m2'lik alan ile Mersin’in en büyük Profilo mağazası oldu. Mağazının açılış törenine Profilo Türkiye Satış Direktörü Mustafa Işkıncı, Profilo Türkiye Güney Anadolu Satış Bölge Müdürü Ali Sayıcı katıldı. Yeni canlı mutfak alanı, klima deneyim odası, çocuk misafirleri için küçük mutfak ve özel tasarlanan oyun alanlarıyla Mersin’in en büyük Profilo deneyim mağazası olma özelliğinde sahip olan ARAL DTM bayisi  şehrin ticari faaliyetine katkıda bulunmayı da hedefliyor.


MERSİNLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ 

Hayatı kolaylaştıran yardımcılarıyla ''Oh Be Profilo Varmış, Oh be İyi Almışız'' dedirten Profilo’nun Yenişehir’deki yeni mağazası şimdiden büyük ilgi gördü. Kurdela kesiminin ardından Mersinliler mağazaya akın ederek teknoloji ve konforun bir arada olduğu ürünleri ilgiyle inceledi.