Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:47

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir araya geldiler

Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valiliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna düzenlenen yemek programına katıldı.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 15-07-2023 10:16
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir araya geldiler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valiliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna düzenlenen yemek programına katıldı.

Divan Otel'de düzenlenen programa; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Talat Dinçer ile kent protokolü katılım sağladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna verilen yemek programında, Göçmen Cami’si Din Görevlisi Ramazan Şimşek tarafından Kuran'ı Kerim tilaveti yapılırken, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da bir konuşma gerçekleştirdi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü