Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:57

Başkan Sarı’dan Jandarma Komutanı Tuğgeneral Çarıkcıoğlu’na ziyaret

Başkan Veysel Sarı, ziyaretinde vatan topraklarının her noktasında huzur ve güvenin teminatı olan Jandarma teşkilatının 184. Kuruluş yıldönümünü kutlu olması dileğinde bulunarak, “ Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, donamı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışla milletimizin gönüllerinde yer alan Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun” dedi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-06-2023 15:40
Başkan Sarı’dan Jandarma Komutanı Tuğgeneral Çarıkcıoğlu’na ziyaret

 

Konuşmasında Asker Ocağını Peygamber Ocağı olarak gören yüce inanca sahip milletimizin bir ferdi olarak, Jandarma Teşkilatının 184. Yılını kutlamanın gururu ve sevincini yaşadıklarını kaydeden Başkan Sarı, “Jandarma teşkilatımız, milletimizin kendisine sunduğu imkanlardan en iyi şekilde yararlanarak vizyonunu, teşkilatını, teknoloji ve personel gücünü değişen şartlara uygun, dinamik bir yapıya kavuşturmuştur . Jandarma Teşkilatımızın bu yapısıyla huzur ve güvenin sağlanması ve gerektiğinde yurt savunmasında alacağı görevleri en etkin şekilde yerine getirecek azim, güç ve kararlılıkta olduğuna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ise Başkan Sarı ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Sarı’ya yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Başkan Sarı’ya ziyaretinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Gündüz, Duran Şen, Ali Tavman ve Hüseyin Yalın eşlik etti.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü