Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 19:21
Advert

Başkan Büyükkılıç’tan 16 Milyon TL’lik “Süper” Amatör Kompleksi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sümer Amatör Kompleksi'nde gerçekleştirilen 16 milyon TL'lik yatırımı incelemek üzere Spor Toto iş birliğiyle bir araya geldi.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-06-2023 13:17   Güncelleme : 06-06-2023 13:17
Başkan Büyükkılıç’tan 16 Milyon TL’lik “Süper” Amatör Kompleksi

Başkan Büyükkılıç, kentteki amatör spor kulüplerinin ve sporcularının güçlü destekçisi olarak biliniyor. Bu nedenle Sümer Amatör Tesisi'nin saha ve bina inşaat çalışmalarını denetleyerek, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

İnceleme sırasında Büyükkılıç'a Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, daire başkanları ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal eşlik etti.

Tesisleri inceledikten sonra açıklama yapan Büyükkılıç, yenilenen tesislerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu için hayırlı olmasını temenni ederek, "Bu başarının gerçekleşmesinde önemli destekler sağlayan Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan alınan destekle birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapma konusunda kararlılık gösterdik. Umarım bu tesisler, amatör sporun gelişimine büyük katkı sağlar. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Önal'ın tekrar Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olarak seçilmesi üzerine Büyükkılıç, onu tebrik ederek şunları söyledi:

"Bu tesisin şehrimize kazandırılmasında kendilerinin desteğini asla göz ardı edemeyiz. Mutlu Önal hocam, amatör spor camiasında takdir edilen, sevilen ve güvenilen bir isimdir. Yeniden seçildiği için kendisini tebrik ediyorum. Yönetimini de tebrik ediyorum. Eminim ki onlar, amatör spor camiasına en iyi hizmetleri sunacaklar. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak amatör spora olan desteğimizin süreceğini ve gerekenin yapılacağını paylaşıyorum. Hayırlı olsun. Desteklerimiz devam edecek."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü