Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 19:18
Advert

Çalışan motivasyonu online eğitimle yükseliyor

Şirketlerde yüz yüze verilen eğitimler dijitale taşındı. Şirketler müşteri, bayi ya da çalışan eğitimleri için online eğitim platformlarını tercih ediyor. Hepsi bir arada eğitim platformu Vedubox, etkileşimi ve verimliliği destekleyen iletişim ortamları sağlıyor..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 12-01-2022 11:58
Çalışan motivasyonu online eğitimle yükseliyor

Şirketlerde yüz yüze verilen eğitimler dijitale taşındı. Şirketler müşteri, bayi ya da çalışan eğitimleri için online eğitim platformlarını tercih ediyor. Hepsi bir arada eğitim platformu Vedubox, etkileşimi ve verimliliği destekleyen iletişim ortamları sağlıyor.

Online eğitim platformları iş hayatında yaygın olarak kullanılıyor. Bütünleşik platform üzerinden online eğitim ve iletişim çözümleri sunan Vedubox, şirketlerin eğitim için ihtiyaç duyabilecekleri tüm özellikleri bir araya getiriyor. Yüzde yüz bulut teknolojisine sahip Vedubox’ın entegre ve kullanıma hazır canlı eğitim, online sınav, otomatik analiz, raporlama ve sertifikalandırma özellikleri, eğitimin içeriğine, kapsamına, türüne göre yönetilebilecek şekilde kullanıcılara sunuluyor. 

 

Tüm eğitim ihtiyaçları tek platformda 

 

Kişiselleştirilmiş online eğitimler oluşturma imkanı sağlayan Vedubox’ta online toplantı, canlı ders veya webinar düzenleme, içerik yönetme ve güvenli online sınav yapma gibi özellikler bir arada bulunuyor. Farklı departmanlara eğitimler vermek istendiğinde hazır eğitim içerikleri sisteme yüklenerek müşteriye, bayilere veya çalışanlara kolayca eğitim veriliyor. Sistem, başka bir entegrasyona ve ek harcamaya gerek duyulmadan eğitim sürecinin etkili şekilde yönetilmesini sağlıyor. 

 

Şirket kültürüne ve verimliliğe katkı

 

Vedubox’ta eğitimleri kategorilere ayırmak, eğitim içerikleri ile e-eğitimler oluşturarak kullanıcıların erişimine açmak da mümkün. Oluşturulan e-eğitimlere videolarının yanı sıra PDF, Word, VR, AR, infografik, scorm, sunum gibi çeşitli formatlardaki kaynaklar eklenerek çalışanlarda şirket kültürü geliştiriliyor ve sektöre dair güncel bilgiler paylaşılarak verimlilik artırılıyor. Sistemde yoklama, görev, sınav sonuçları ve ilerlemeye dair raporlar alınarak başarılı çalışanlara verilen sertifikalarla çalışan motivasyonu yükseltme olanağı bulunuyor.

 

Eğitim kalitesi artarken maliyetler düşüyor

 

Vedubox’ta birçok modül ve özelliğin birbiri ile entegre olarak çalıştığına vurgu yapan Vedubox Genel Müdürü Bilgin Yazar, “Büyük bir topluluğa online eğitim vermek söz konusu olduğunda bütünleşik, kolay, hızlı ve esnek Vedubox çözümü eğitimin herkese eşit ve etkin şekilde ulaşmasını sağlıyor. Kullanıcı dostu bir ara yüz, kullanıcıların sistemde neler olup bittiğini anlamalarını ve faydayı maksimuma çıkarmayı kolaylaştırıyor. Vedubox şirket müşterilerinin, şirket çalışanlarının, öğrencilerin ve eğitmenlerin bilgiye her zaman en kolay şekilde erişebilmeleri için esnek bir platform olarak dizayn edildi. Vedubox’a yüklenen içerikler, eğitime katılanların istedikleri cihazdan ve istedikleri zaman ulaşabilecekleri şekilde saklanıyor. Eğitim öncesinde, esnasında ve sonrasında ihtiyaç duyulabilecek her türlü modülün tek platforma bir arada olması kaliteden ödün vermeden, zaman ve paradan tasarruf etmeyi sağlıyor.” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü