Mersin Vatan Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 16:09
Advert

Hem Gençler Hem U23 Türkiye Şampiyonu

Kahramankazan Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcularından Emre Öztürk, Sivas'ta düzenlenen Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 102 kilogram sikletinde gerçekleştirilen yarışmada büyük bir başarıya imza attı.

SPOR
Giriş Tarihi : 08-05-2023 22:12
Hem Gençler Hem U23 Türkiye Şampiyonu

 

Büyük bir yükün üstesinden gelen Öztürk, 200 kilogramlık kaldırışı ile hem Gençler hem de U23 yaş alt kategorilerinde Türkiye rekorunu kırdı.

Yarışmaya hazırlık sürecinde büyük bir özveriyle çalışan Emre Öztürk, tüm zorlukları aşarak şampiyonada zirveye çıkmayı başardı. Kaldırışları ile izleyicileri büyüleyen genç sporcu, mücadeleci ruhu ve hırslı yapısıyla da tüm takım arkadaşlarının takdirini kazandı.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Altuğ Yücelen Özcü Emre Öztürk'ün büyük bir başarıya imza attığını belirterek: "Kulübümüzün genç yeteneklerinden biri olan Emre, inanılmaz bir performans sergileyerek Türkiye rekorunu kırdı. Bu başarı, sadece kendisinin değil, tüm kulübümüzün ve Kahramankazan halkının gururu oldu" dedi.

“Gençlerimizin geleceği için varız”
Kahramankazan’a pek çok spor yatırımının gerçekleştiğini belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz; “Kahramankazan’ın kahraman evlatları göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya ayrı bir önem veriyoruz. Birçok yatırım yaptık. Sahalarımız, gençlik merkezlerimiz, kapalı halı sahalarımız, spor ve kamp merkezimiz var, hepsi gençlerimizin geleceği için, yeteneklerini sergilemeleri için var. Bizler de gençlerimizin geleceği için varız. Görüyoruz ki yaptığımız destekler ve yatırımlar meyvelerini veriyor. Evladımız Emre, Türkiye rekorları kırdı. Gurur duyduk. Sporda başarılı bir ilçeyiz. Biz sporcularımızın arkasında durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öztürk'ün başarısı spor camiasının yanı sıra sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü