Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:55

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, Anamur Basını İle bir araya geldi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Anamur'da Butik Otel'de Anamur'da bulunan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-11-2021 22:36   Güncelleme : 18-11-2021 22:36
DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, Anamur Basını İle bir araya geldi.

Anamur Doğru Yol Partisi İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıya Doğru Yol Partisi DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz,Doğru Yol Partisi DYP Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen,DYP Genel Başkan Basın Danışmanı ve Anamur ilçe başkanı Ahmet İlker Toğrul,DYP Bozyazı İlçe Başkanı Mehmet  Keskin ve Anamur yerel basını katıldı.


ÖZAÇIKĞÖZ; EKONOMİK KRİZ YOK,EKONOMİK ÇÖKÜNTÜ VAR
Anamur basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Başkan Özaçıkğöz
muahalefet erken seçimi istiyor ama buna kararı verecek merci ikdidardır.Böyle ekonominin çökmüş olduğu bir durumda,doların yükseldiği değil , dolar yükselmiyor dünyada Türk Lirası düşüyor, orda yanlış bir algılama var. Böyle bir ortamda ekonomik kriz falan var deniyor. Ekomonik kriz falan yok Türkiye'de, Ekonomik çöküntü vardır.'' Dedi.

ÖZAÇIKĞÖZ; ERKEN SEÇİM BEKLEMİYORUM

Türkiye'de erken seçim sorusuna ise Genel Başkan Özaçıkğöz şöyle bir cevap verdi;

Cumhurbaşkanının sağlık nedenleri dolayısıyla bir boşluk olmadığı takdirde ben Türkiye'de Haziran 2023'te seçimlere gidilsin öpüp başıma koyarım.Çünkü bırakın erkene almayı,bu ikdidar 2023'ün Haziranında değil,dört ay erteleyebilirde muhalefet buna hazır olsun.O bakımdan bir erken seçim beklemiyorum'' dedi.


Programın sonunda toplu fotoğraf çekilmesiye kahvaltı sona erdi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü