Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 02:32

Özturan; Halkımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Ak Parti Akdeniz İlçe Teşkilatı halkla buluşmaya devam ediyor Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akdeniz İlçe Başkanlığı, mahalle ve esnaf ziyaretleriyle halkla buluşmaya devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2016 08:45   Güncelleme : 22-11-2016 08:45
Özturan; Halkımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz

 

İlçe Teşkilatının organize ettiği ziyaretlere,Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, İnsan Hakları Başkanı Çetin Kayar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Partililer,Romanların çoğunlukta olduğu Turgutreis mahallesinde vatandaşlarla buluştu, ev ziyaretinde bulunup sorunları dinlediler.İşyerlerinde esnafları ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileyen partililer, hükümetin esnafa yönelik çalışmalarını anlattı.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini ve tavsiyelerini dinleyen Ak Partililerin samimi ve içten davranışları gözlerden kaçmadı.

Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, "Biz daima halkın içindeyiz.Göreve geldiğimiz günden beri de halkla buluşmalarımız devam ediyor.Allah’ın izniyle biz Akdeniz'de Ak Parti olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız.” dedi.

Sorunlara çözüm olmak için mahalle sakinleriyle sürekli biraraya geldiklerini belirten Başkan Özturan, "Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Akdenizlilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Özturan, ziyaretlerine katılan Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İnsan Hakları Başkanı Çetin Kayar ve kendilerine büyük ilgi göstereren, Turgutreis mahalle sakinlerine de teşekkür etti.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü