Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada başkanlar karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundu. Sorunların da konuşulduğu toplantıda Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdulaziz Biricik,Başkan Akbudak'ı başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti.Kentin gelişmesine yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını aktaran Başkan Biricik,tek amaçlarının üyelerine ve halka hizmet olduğunu söyledi.

MİNİBÜSÇÜ ESNAFI ZOR DURUMDA

Başkan Biricik, "Mersin Minibüsçüler Odası olarak odalarımızla, derneklerimizle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Onların fikir ve düşüncelerini alarak, kentimize kazandıracağımız hizmetlerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Minibüsçü esnaf kardeşlerimizin yaşadığı zorluklar var. Ekmeklerini kazanmak uğruna büyük sıkıntılar içerisinde hayatlarını sürdürüyorlar. Yüksek akaryakıt fiyatları, yedek parça fiyatlarındaki artışlar, S plaka olayları, vergiler, Bağ-Kur'lar derken minibüsçü esnafları olarak büyük sıkıntılar içerisinde faaliyet göstermekteyiz. Her şeye rağmen esnaflarımız zor koşullar içerisinde hizmetlerini gerçekleştirmeye devam etmektedir." dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİYOR

Sorunların çözümü için mücadele verdiklerine de dikkat çeken çeken Başkan Biricik şöyle devam etti: "Fakat yasanın getirdiği ve Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan sıkıntılarımız devam etmektedir. Bunların çözümü için mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah bu sorunlarda çözülür esnaflarımızı rahat bir nefes alacağı güne kavuşur."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Cemal Akbudak ise "Biz, esnaflarımızın yararına olan her hizmette ve her görevde onların yanında olduğumuzu bilmelerini isterim" ifadesini kullandı.