Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 04:19

Gençler İle Partilerinden İstifa Edenler Mezitli Chp'ye Katıldı

MERSİN'de, AKP hükümetinin yönetiminden rahatsızlık duyan çok sayıda kişi, üye oldukları çeşitli partilerden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı. 18 yaşını dolduran birçok genç de CHP'ye üye olarak parti rozetini taktı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-04-2021 12:59   Güncelleme : 02-04-2021 12:59
Gençler İle Partilerinden İstifa Edenler Mezitli Chp'ye Katıldı

 

 

Mevcut hükümetin baskıcı politikalarından, adaletsizlikten, haksızlıktan, hukuksuzluktan bunalan, evinde tencere kaynatamayacak hale gelen, ülke kaynaklarının yandaşlara aktarılması ve yolsuzluk iddialarından sıkılan vatandaşlar, ekonomik krizin gün geçtikçe derinleştiği ortamdan çıkmanın yolunu arıyor. Bu noktada üye oldukları çeşitli siyasi partilerden istifa eden vatandaşlar ile 18 yaşını doldurup ilk defa bir siyasi partiye üye olan gençler, aydınlık Türkiye'nin teminatı olan CHP'nin saflarına katıldı. CHP Mezitli İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen törende, İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yeni üyelere, altı oklu parti rozeti takıldı.

 

Yaptığı konuşmasında CHP'nin kucaklayıcı ve bütünleştirici bir güç olduğunu vurgulayan Tuncer, "Büyük bir destan yazarak kurulan cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan bizler, mücadelemizi partimiz çatısı altında siyasi alanda sürdürüyoruz. Her dönemdeki iddiasıyla ülkemizin yönetimine talip olan CHP; dün olduğu gibi bugün de din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın herkese kucak açmaya devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyümeye ve mücadelemizi büyütmeye devam ediyoruz" dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü