Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 14:14
Advert

UZAKTAN EĞİTİME ‘ENGEL’ YOK

Hayırsever iş insanı Sait Dervişoğlu tablet projesiyle öğrencilerin uzaktan eğitiminin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyor. Dervişoğlu bu defa da ortopedik engelli öğrencilerin sesine kulak verdi ve 15 adet tableti kendilerine hediye etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-02-2021 15:55   Güncelleme : 04-02-2021 15:55
UZAKTAN EĞİTİME ‘ENGEL’ YOK

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim sistemine entegre olmaları için dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrencilere yönelik bir sosyal sorumluluk projesi geliştiren İş İnsanı Sait Dervişoğlu’nun şimdiki durağı ise Mersin Ortopedik Engelliler Derneği’ydi..

Şu ana kadar bine yakın öğrenciyi tabletle buluşturan hayırsever iş insanı Sait Dervişoğlu, kendilerine ulaşan Mersin Ortopedik Engelliler Derneğinin talebini cevapsız bırakmadı. Dervişoğlu, dernek çatısı altındaki 15 öğrenciye tablet hediye ederek yine gönülleri fethetti. Dernek Başkanı Nalan Bakır, bu duyarlı davranışından dolayı Hayırsever iş insanı Sait Dervişoğlu’na teşekkür ederek, “ Hem fiziksel hem de mental açıdan zor şartlarda olan öğrencilerimize destek olan sayın Dervişoğlu’nu hiç unutmayacağız. Bu hareketinin diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyor, kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.
Dervişoğlu tablet dağıtım töreninden sonra bir süre ortopedik engelli yetkililer ve öğrencilerle görüşerek sorunlarını dinledi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü