Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 10:07
Advert

Kızıltan’dan Çbk’ya Süpriz Ziyaret

Ligin 15. Haftasını geride bırakan, Kadın Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından 3. sırada bulunan Çukurova Basketbol Kulübü’nün sürpriz bir ziyaretçisi vardı.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-01-2021 16:03   Güncelleme : 07-01-2021 16:03
Kızıltan’dan Çbk’ya Süpriz Ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan Çukurova Basketbol Kulübünü yöneticilerini tesislerinde ziyaret etti. Başkan Kızıltan, ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü’den kulüp hakkında son bilgileri aldı.

Dünyada eşine az rastlanacak türden bir tesise sahip olan Çukurova Basketbol Kulübünü ziyaretinde konuşan Başkan Kızıltan, “Kentimizi süper ligde temsil eden tek takım olan kulübümüz altyapı ve tesis konusunda bizi kendine hayran bıraktı. Buradaki sporcu kardeşlerim çok şanslı. Böyle bir ortamda yetişmeleri gelecekleri açısından muazzam bir fırsat. Bu tesisleri Mersin’e kazandıran başta kulüp başkanı ve değerli yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kızıltan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Genel Koordinatör Ünlü ise “Başkanımızın bu ziyareti bize hem mutlu etti, hem de umut verdi. Kulübümüz Mersin’i tüm spor branşlarından süper ligde ve Euro ligde temsil eden tek takım. Kentimizin bunun farkında olması gerekiyor. Topluma malolmak ve sesimizi duyurmak adına sayın başkanımızın bu ziyareti bizim için ayrı bir önem taşıyor. Kendisine teşekkür ediyor, Başkanımızın nezdinde sporsever iş insanlarımızı da kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü