Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 02:49

Arslan; Önceliğimiz Ülkemizin İhtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaktır.

4. Türkiye Altın Marka Ödülleri, 7 Aralık 2020 Pazartesi akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Beyaz TV ve Kanal 33 tv’den canlı olarak yayınlanan törene birçok önemli kurumun ödül aldığı geceye yaklaşık 200 markanın temsilcisi katıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-12-2020 08:41   Güncelleme : 09-12-2020 08:41
Arslan; Önceliğimiz Ülkemizin İhtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaktır.

Sosyal Mesafeye dikkat edilerek tertiplenen gecede 2020 Yılın Gıda Markası Ödülünü Arbel A.Ş adına Kurucu Başkan Hasan Arslan alırken törende bir konuşma yaparak şunları söyledi.
Öncelikle markamızı bu iltifatı layık gören kıymetli halkımıza şahsım ve Arbel Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Tüm Dünyayı tesiri altına alan covid 19 un etkisiyle; üretim, istihdam ve inovasyonun ehemmiyeti daha da artmıştır. 
Biz Arbel Grupu olarak pandemi sürecinde önceliğimiz;  Ülkemizin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getirmek oldu. Bu anlamda tedarik zincirimizi tamamladık. Türk markası olarak dünya piyasasında ihracata devam etmek bizim için önemli bir girişimdir. Pandemi sürecinde bireysel önlemlerimiz kadar bizim gibi üretim ve hizmet sektörlerinin aldığı önlemler de büyük önem arz ediyor.
Teşekkürlerimi öncelikle özgün ve objektif olarak bu organizasyonu düzenleyen sayın Nedim Delibaş'a, birlikte yol aldığım kardeşim Hüseyin Arslana bizleri buralara taşıyan abim Mahmut Arslana arkamda desteğini hep hissettiğim Aileme ve tüm çalışanlarımadır. Bizi bu ödülle bir kez daha onurlandıran kıymetli halkımıza çok teşekkür eder ve bu haklı gururu yaşamanın sevincini tadıyoruz. Dedi.

Gecede Pandemi sürecinde markalaşma, Gıda ve dijital Dünya konularının yer aldığı panel düzenlendi. Panele Ahbib, Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Hüseyin Arslan Bakliyatın Pandemi sürecindeki Önemi ve Dünyada Bakliyat ihtiyacının bu salgın sürecinden tüketilmesi gereken en önemli proteyin kaynağı olduğunu belirti. Pandemi Sürecinde Yaptığı Katkılardan dolayı Yılın STK sı ödülünü ’de Hüseyin Arslan’a verildi.
Ünlü Pop Şarkıcı Düzenlenen gecede Rafet El Roman canlı performansı ile renk kattı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü