Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 13:50

Kaymakam Başaran’dan gazeteciler cemiyetine ziyaret

Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, Anamur Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 12-11-2020 13:51   Güncelleme : 12-11-2020 13:51
Kaymakam Başaran’dan gazeteciler cemiyetine ziyaret

 

AGC Başkanı Zümrüt Cömertler, Yönetim kurulu üyeleri Tahsin Ünlü, Mithat Ünal, İbrahim Polat, Vahdet Topçuoğlu ve  Kazım Kılınç’ın da bulunduğu ziyarette  Anamur ve Bozyazı basınının çalışma koşulları, sorunları ve çözüm önerilerinin yanında, başta pandemiden dolayı yaşanan genel sorunlar ele alındı. 

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, İade-i Ziyaretlerinden Dolayı Kaymakam Mehmet Nuri Başaran’a teşekkür etti.  

Kaymakam  Mehmet Nuri Başaran ise,gerek Kaymakam olarak gerekse gazeteciler olarak her kurumun ve birimin millet adına görev yapan millete hizmet eden makamlar olduğunu kaydetti. 

Kaymakamlık olarak basını bilgilendirmeyi şeffaf yönetim anlayışı adına  topluma hizmet vermenin bir gereği olduğunu kaydeden Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran; “Genel anlamda halka hesap verebilir bir yönetim anlayışı ciddi olarak önemsiyorum. Bu anlamda basına büyük görevler düşüyor. Kaymakamlıkta oluşturulan basın birimimizle gazeteci arkadaşları bilgilendirmeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonra bilgi paylaşımını sürdüreceğiz.” Dedi. 

Pandemiden dolayı maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının dikkate alındığı ziyaret programında, Sağlık ve İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ve yeni uygulamalar hakkında da Başaran Basını bilgilendirdi.

Haber: Kamil CÖMERTLER

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü