Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosunun şarkılı, türkülü ve interaktif gösterisi “Hey Gidi Günler”, 11 Şubat’ta Adana’da, 12 Şubat’ta ise Mersin’de sahnelendi. Her iki şehirde de salonlar tamamen doldu, oyun kapalı gişe oynadı.

70’ler, 80’ler ve 90’ların unutulmaz anıları; mahalle kültürü, eski bayramlar, dönemin şarkıları ve gündelik hayatın sıcaklığı sahnede yeniden hayat buldu. Seyirci yalnızca izleyen değil, zaman zaman eşlik eden, şarkılara katılan ve anıları birlikte hatırlayan bir parça oldu.

Gösteri sonrası konuşan Süheyl Uygur, oyunun izleyiciyle kurduğu bağa dikkat çekerek, “Bu oyun biraz da hepimizin hikâyesi. O yılların samimiyetini, sıcaklığını seyircimizle birlikte yeniden yaşamak bizim için büyük mutluluk” dedi.
Behzat Uygur ise Çukurova seyircisinin enerjisine vurgu yaptı: “Adana da Mersin de müthişti. Şarkılara eşlik eden, kahkahasıyla oyuna tempo katan bir seyirci vardı. O bağ kurulunca sahnede bambaşka bir atmosfer oluşuyor.”

Uygur kardeşler, babaları ve ustaları Nejat Uygur’un sanat anlayışını sürdürdüklerini belirterek, “Anadolu’nun her köşesini dolaşıp insanların yüzünde tebessüm olmak sözünü kendimize misyon edindik. Bu yüzden turneler bizim için bir gönül buluşmasıdır” ifadelerini kullandı.
“Hey Gidi Günler”, Adana ve Mersin’deki kapalı gişe gösterimlerinin ardından yeniden Çukurova seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Uygur kardeşler, çok yakında tekrar Adana ve Mersin’de olacaklarının müjdesini verdi.