Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 03:23
Advert

Başkan Özturan, sorun dinlemeye devam ediyor

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, partisinin kurulduğu günden bu yana halka hizmet ettiğini belirterek, “Biz de teşkilat olarak ‘halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğu felsefesinden yola çıkarak, halkın sorunlarını dinleyip sıkıntıları çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2016 08:21   Güncelleme : 09-11-2016 08:21
Başkan Özturan, sorun dinlemeye devam ediyor

Haftanın her gününde parti binasında vatandaşlarla buluşmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, "AK Parti iktidara geldiği günden beri daima halkına hizmet etti ve bundan sonrada hizmet edecektir" dedi. 

“HALKA HİZMET, HAK'KA HİZMETTİR”

AK Parti Akdeniz ailesi olarak halka hizmet için var olduklarını dile getiren Özturan, "Bizler AK Parti olarak halka hizmet, Hak'ka hizmettir şiarı ile hareket eden bir partiyiz ve halkımızın hizmetkarıyız. Vatandaşımız sorunlarını, talep ve şikayetlerini birebir görüşüp paylaşma fırsatı buluyoruz ve taleplerin çözümü konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. " şeklinde konuştu.

SORUNLARI ÇÖZMEK BİZİ MUTLU EDİYOR

AK Parti'nin milletin umudu olduğunu kaydeden Özturan, şunları söyledi: 

"AK Parti halk için burada, onların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüyoruz. Bizim için önemli olan, halkımızın sorunlarını çözüp onları mutlu etmektir. Vatandaşlarımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz. Bunu yaparken parti ve siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin her vatandaşımızla diyalog kuruyor ve onların derdiyle dertleniyoruz. Biz, sorunları çözmek için çalışırız. Elimizden geldiğince vatandaşımızın sorunlarıyla, şikayetleri ile ve talepleriyle her zaman ilgileneceğiz."

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü