Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:41
Advert

Rota Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mersin'de periyodik yapan is ve ekonomi dergisi ROTABusiness, önemli bir organizasyona imza attı.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-12-2019 13:44   Güncelleme : 02-12-2019 13:44
Rota Ödülleri Sahiplerini Buldu

 

29 Kasım Cuma günü Noax Hotel'de yapılan organizasyonda bu yıla damgasını vuran iş ve ekonomi dünyasının başarılı kişi ve kuruluşları ödüllendirildi.

MTSO, OSB, MTB, AKİB, MESİAD ve GİŞKAD gibi ekonomi dünyasının lider kuruluşlarının başkanlar düzeyinde oluşturduğu seçici kurulun 10 kategoride verdiği ödüller gecede sahiplerini buldu.

Rorta Business'in düzenlediği bu geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çasarı, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, oda ve kuruluş başkanları, Mersin iş ve ekonomi dünyasının önemli isimleri ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren ROTABusiness Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak, dergilerinin Mersin ekonomisinin bir paydaşı olarak yayın hayatına devam ettiğini ifade ederek, gerçekleştirdikleri ödül törenin zor süreçten geçen iş insanlarını ve kuruluşlarını motive etmek ve cesaretlendirmek amaçlı olduğunu söyledi. Durak ayrıca, ödüllerin dev isimlerden oluşturdukları seçici kurul tarafından verilmesinin bu ödül törenine ayrıcalık kattığını, güvenilir bir yapı oluşturduğunu söyleyerek geceye katkı sunan ve katılan kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gecede bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise yerel yöneticiler olarak Mersin’de yatırımın önünü açacak her türlü gayretin içinde olmaları gerektiğini belirterek, “Onlarla beraber yürümemiz lazım. Onlarla birbirimize bağıran, çağıran iki ayrı dünyanın insanı gibi değil, gerçekten ortak kaygılarımızın, ortak ideallerimizin, ortak ülkülerimizin olduğu bir grup olarak çalışmamız lazım. İş insanı, siyasetçi, belediye başkanı, milletvekili ya da atanmış bürokrat, kim olursa olsun bu birliği Mersin’de göstermek zorundayız. Bu vesile ile bu ödül gecesinde emeği geçen başta dergi yönetimine ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Seçer’in konuşmasının ardından 10 kategoride verilen ödülleri belirleyen seçici kurula plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından da 10 sektörde yıla damgasını vuran kuruluşlar ödüllerini aldı. Ardından da geceye katkı sağlayan sponsor kuruluşlara plaketleri takdim edildi.

ROTABusiness’in 10 kategoride verdiği ödüller şu şekilde gerçekleşti.

 

Sanayi - ÇİMSATAŞ 

Lojistik – CEYNAK

İhracat – AVES

Sağlık – MEÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

Eğitim – TOROS ÜNİVERSİTESİ

Turizm – ULU RESORT HOTEL

Girişimcilik – SEYHAN PALET

Tarım – SBR TARIM

Çevre - ÇEVDOSAN

Seçici Kurul Özel Ödülü -TRAKYA CAM

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü