Mersin Vatan Gazetesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:13

Kertenkele’nin yeni güzel yüzü Buse

Başrollerini Ahmet Kayakesen (Murat Komiser) ve Asena Tuğal’in (Zeynep) paylaştıkları atv'nin sevilen dizisi Kertenkele’nin oyuncu kadrosuna 78.bölümden itibaren dahil olan Buse Arslan Akdeniz, bundan böyle Kertenkele "Yeniden Doğuş” dizisinde "Didem" karakterine hayat verecek.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-11-2016 07:25   Güncelleme : 03-11-2016 07:25
Kertenkele’nin yeni güzel yüzü Buse

Dizide, güzellik salonu sahibesi olarak karşımıza çıkacak olan başarılı ve güzel oyuncu, Murat komiseri ilk gördüğü anda etkilenen, özgüveni yüksek, genç ve güzel bir kadını canlandıracak.

Güzel oyuncu Buse Arslan, “Kertenkele dizisinde çok güzel anlatılan bir intikam hikayesi var. İntikam hikayesi beni her zaman etkilemiştir.” dediği dizi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; ”Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve bir o kadar müthiş konusuyla herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı çok istiyordum. Bundan dolayı çok mutluyum. Dizide canlandırdığım karakterle o kadar çok ortak özelliğim var ki. Karakterde ilk dikkatimi çeken, ikimizde de en belirgin özellik olarak, hissettiğimiz gibi yaşıyor olmamız oldu. Bende canlandıracağım karakter gibi, hayatımda hissettiğim şeyi yaparım. Ayrıca karakterin dobra yanı bana çok benziyor. Fakat ben bugüne kadar hiç böyle bir kadını oynamadım. Maskülen bir kızdan dişi bir karaktere geçtim. Canlandırdığım karakter ayakları yere basan, güzel ve dişi bir kadın. Şimdiye kadar oynadığım karakterler hep maskülendi.”

 

 

Dizinin, Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde, oynadığı “Didem” karakteriyle ses getirecek olan Buse Arslan, soluksuz olarak seyredilecek bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü