Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:24

Emre Aydın’dan Muhteşem Performans

İzmirliler, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Şehre Dönüş Buluşması’nda unutlmaz anlar yaşadı. ‘İzmir’e dönüş Mavibahçe’de kutlanır’ sloganıyla 15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik ünlü şarkıcı Emre Aydın konseriyle son buldu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-09-2019 12:26   Güncelleme : 16-09-2019 12:26
Emre Aydın’dan Muhteşem Performans

 

Yazın bitişi ve okulların açılmasıyla birlikte şehre dönüş başlarken, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi kente dönüşe özel bir etkinlik programı hazırladı. Kent Meydanı’nda 15 Eylül Pazar günü tüm gün boyunca süren etkinlikler, İzmirliler’e neşeli ve eğlenceli saatler yaşattı. Dart Turnuvası, Kutu Oyunları ve Langırt Oyunu ile heyecanlı saatler yaşayan İzmirliler, Saç Tasarım , Festival Makyajı ve Geçici dövme standlarında da her tarzda birbirinden farklı stile sahip olurken, festival heycanını da yaşadı. MaviBahçe Kent Meydanı’nda düzenlenen Tezgah Konseri ile eğlence doruğa çıktı.
Emre Aydın Konseri Coşturdu
Katılımın ücretsiz olduğu Şehre Dönüş Festivali ünlü şarkıcı Emre Aydın konseri ile final yaptı. Saat 20.00’de Kent Meydanında sahneye çıkan Aydın, canlı performansı ile izleyicilere keyifli anlar yaşattı. İzleyiciler, ünlü şarkıcının bir çok parçasını hep bir ağızdan söyledi.
MaviBahçe, Müzik ve sanatın buluştuğu nokta
“İçimde İzmir Var” sloganıyla yola çıkan alışveriş ve yaşam merkezi, açıldığı günden bu yana şehrin kültürüne, dokusuna, ekonomisine değer ve canlılık katan organizasyonlara imza atıyor. Merkez, konser ve gösterilerin rahatça yapılmasına imkan sağlayan mimari özellikleri, yeşil ve geniş peyzajı, Kent Meydanı ile farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Sanat, müzik ve dansa verdiği önemi kendi bünyesinde bulunan atölyeler ile destekleyen MaviBahçe bünyesinde, ayrıca çocukların eğitim aldığı çocuk korosu bulunuyor. Balejim ile yapılan ortak çalışmalar ile çocuklara bale eğitimi verilirken, gösterilerini sergileme fırsatı da tanınıyor. Devlet Opera Ve Balesi ile yapılan ortak çalışmalarla, konser ve gösteriler gerçekleştirilebiliyor. Bir çok ünlü sanatçının canlı performanslarını ve gösterilerini sergileme fırsatı bulduğu MaviBahçe Kent meydanı daha bir çok konsere ev sahipliği yapmayı planlıyor.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü