Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 09:01

Demir: “Cumhuriyet birlik ve beraberliğimizin teminatıdır”

ÇUKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, emperyalizme karşı bağımsızlık uğruna Kurutuluş Mücadelesi’nde destan yazan Türk Milleti’nin 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışanlara karşı da aynı ruh ve kararlıkla karşı durduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyet birlik ve beraberliğimizin teminatıdır” dedi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-10-2016 21:53   Güncelleme : 28-10-2016 21:53
Demir: “Cumhuriyet birlik ve beraberliğimizin teminatıdır”

 

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayınladığı mesajla kutladı. 

Anadolu’da yanan bağımsızlık ateşi 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ile zafere ulaştı. 93 yıl önce emperyalist ülkelerin baskısına boyun eğmeyen Türk Milleti, Kurutuluş Mücadelesi’nde bir destan yazdı. Aynı millet, 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışanlara karşı aynı ruh ve kararlıkla karşı durdu. Cumhuriyet birlik ve beraberliğimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün teminatıdır. Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız. Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ile cumhuriyeti yaşatmak için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Nice 93. yıllarda bu topraklarda Cumhuriyet Bayramı’nın kutlanması dileğiyle, tüm halkımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü