Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 10:29
Advert

Paykasa Kartı Satın Alın - PaykasaMerkezi

Paykasa kartınızı satın alacağınız sitenin size her zaman iletişim olanağı vermesi önemlidir. Bu hususta paykasamerkezi.com doğrudan ihtiyaçlarınıza uygun olarak paykasa kartlarının satışını yapmaktadır.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2018 22:41   Güncelleme : 14-09-2018 22:41
Paykasa Kartı Satın Alın - PaykasaMerkezi

 

Paykasa kartınızı satın alacağınız sitenin size her zaman iletişim olanağı vermesi önemlidir. Bu hususta paykasamerkezi.com doğrudan ihtiyaçlarınıza uygun olarak paykasa kartlarının satışını yapmaktadır. İnternet üzerinde çeşitli sitelere banka ve kredi kartı bilgilerinizi vermek istemiyorsanız bu hususta doğrudan beklentilerinizi alabileceğiniz bir Paykasa kartı kullanabilirsiniz. Tüm ödemeleriniz bankalarınızın haberi olmadan ve onlardan tamamen bağımsız bir şekilde gerçekleşebilmektedir. Böylece problemsiz bir ödeme olanağını sağlayarak, beklentilerinizi en iyi şekilde alabilmenizde mümkün olacaktır.

Paykasa Kartlarının Bakiyeleri

Her Paykasa kart bakiyesi Euro para birimde yer alır. Kullanım da bu bazda ele alınsa da TL karşılığı üzerinden de işlem görmektedir. Örneğin siz Euro bazında bir Paykasa kartı satın almak için siteye TL ile ödeme yapabilirsiniz. Ardından ödeme yaptığınız miktarın karşılığı ne ise doğrudan Paykasa kartı o şekilde eklenecektir. Miktarlar 10€ en az ve 500€ en fazlaya kadar çıkar. Bu rakam aralıkları arasında kendi bütçenize uygun olarak kartı satın alabilirsiniz.

https://www.paykasamerkezi.com/

 

 

vadivadi