Mersin Vatan Gazetesi
HV
23 NİSAN Salı 20:09

Başkan Özturan, Vali Çakacak’a şükranlarını sundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, 15 Temmuz gecesi terör örgütü mensuplarının Mersin’de huzuru ve sükuneti bozmasına fırsat vermeyen Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı tebrik ederek şükranlarını sundu.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-10-2016 09:18   Güncelleme : 28-10-2016 09:18
Başkan Özturan, Vali Çakacak’a şükranlarını sundu
 
Başkan Özturan, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Fikret Koray Savaş ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Tüzün’le beraber Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz gecesini ve sonrasını değerlendirip Akdeniz ilçesiyle ilgili sorunlar görüşüldü.
 
MİLLET DARBECİLERE GEREKEN DERSİ VERDİ
15 Temmuz'un unutulmaması gereken bir gündem olduğunu söyleyen Özturan, 15 Temmuz'da ülkenin felaketin eşiğinden döndüğünü belirterek, "Darbecilere karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki milletimizin mücadelesini kimse unutmamalı, unutmayacaktır. Devletimiz ve hükümetimizin FETÖ'ye karşı aldığı önlemler sürmektedir. Bir daha böyle bir girişimde bulunulmaması için ne gerekiyorsa yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
80 milyon mağdur oluşmaması için hükümetin titiz bir çalışma ile FETÖ'yü devletin her kademesinden temizlemek için çabaladığını söyleyen Özturan, "Bu çalışmayı da somut veriler ışığında sürdürüyor. Tüm bunlar olurken mağdur edebiyatı yapmak yerine sorumlu hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Hiç kimsenin 15 Temmuz hainliğini hafife almaya hakkı yoktur." şeklinde konuştu.
 
HAİNLERİN PLANI TUTMADI
 
15 Temmuz gecesi terör örgütü mensuplarının Mersin’de huzuru ve sükûneti bozmak için hain planlar yaptığını söyleyen Başkan Özturan, “Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, olaylara ilk saniyede etkin bir şekilde müdahale ederek hainlerin planlarını gerçekleştirmesine izin vermemiştir. Sayın Valimizin süreç boyunca oynadığı aktif rol sayesinde Mersin’de herhangi bir olay yaşanmamış, vatandaşlarımız bu süreci kimsenin burnu bile kanamadan ve herhangi bir şekilde zarar görmeden atlatmışlardır. Tüm Mersinli hemşerilerim adına Sayın Valimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Özturan, Vali Özdemir Çakacak’a makamında Akdeniz Teşkilatını ağırlayıp verimli bir görüşme gerçekleştirildiğinden dolayı da teşekkür etti.
 
FIRSAT VERİLMEYECEK
Vali Özdemir Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkemizin bir dönem sıkıntılı günler yaşadığını ancak, bu günlerin artık geride kaldığını söyledi. Çakacak, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini kaydetti.
ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü