Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 08:12

Ak Parti Milletvekili Av Zeynep Yılmaz’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

Ak Parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-08-2018 09:04   Güncelleme : 30-08-2018 09:04
Ak Parti Milletvekili Av Zeynep Yılmaz’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

 

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özgenç ve Fatma Ozan’ında eşlik ettiği Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz; seçim döneminde çalışmalarını ikinci bölgede sürdürmesinden kaynaklı kent merkezinde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret edemediğini söyledi. Bu anlamda kent merkezinde kurulu bulunan ve il genelinde örgütlü Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i makamında ziyaret ettiklerini ifade eden Milletvekili Yılmaz, “Esnaf teşkilatının Mersin’de zirve kuruluşu Esnaf Odalar Birliğinin çalışmalarını ilgiyle izlediğim saygıdeğer başkanı Talat Dinçer beyi her zaman partiler üstü gördüm. Temsil ettiği kurumun hakkını veren ve sorunların çözümünde azami gayret gösteren Talat Başkanımızı bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Dinçer, “Temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentileri konusunda sayın vekilimizle işbirliği içerisinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Bizlerin sorunları çok ama çözümü de imkansız değil. Bu bağlamda yerelde ve genelde çözüm bekleyen konularda bizlere destek olmasın en büyük beklentimiz.  Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Ziyarette Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Ömer Şahbudak’ta hazır bulundu.

 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü